Baby

Duovogn: Best i Test 2023 (De 10 Beste)

Å kjøpe en duovogn (barnevogn med ligge- og sittedel) er kanskje det største kjøpet man gjør mens man venter på barnet som skal komme. Duovogner er dyre og noe man gjerne bruker daglig i flere år fremover, så det er viktig at man kjøper den duovognen som er best for seg og familien. De fleste som kjøper en duovogn har ikke barn fra før, og har derfor lite erfaring med hva som er viktig å se etter i en barnevogn. Vi har testet 8 populære vogner på markedet for å gjøre valget enklere for deg. Det finnes ikke en vogn som passer til alle, da alle vogner har fordeler og ulemper. Det gjelder å finne den vognen som passer best til deres behov. Under finner du duovognene som har gjort det Best i Test i 2022.

 

I denne artikkelen:

De beste duovognene i 2023:

 

Hopp rett til testen her!

 

Hva er en duovogn?

En duovogn er en barnevogn som kan brukes fra fødsel av med liggedel, og fram til barnet er 3-4 år med en sittedel. En duovogn er den vanligste typen barnevogn å kjøpe når man venter barn, nettopp fordi de kan brukes fra nyfødt og gjennom småbarnsalderen. En duovogn er en slags "to-i-en"-løsning og består av et understell, samt en liggedel og en sittedel som kan festes på understellet. Liggedelen, som også ofte kalles vognbag eller babybag, brukes fra barnet er nyfødt og frem til det har vokst ut av vognbaggen eller det ønsker å sitte selv (ved ca. 6 mnd.). Da bytter man over til sittedelen (også ofte kalt sportsdel). 

Fordeler:

 • Lang brukstid (nyfødt - 3-4 år)
 • Fleksibel
 • Vendbart sete (forovervendt og bakovervendt)
 • Ofte stor varekurv
 • Ofte mange ulike funksjoner og finesser
 • Mulighet for full liggestilling
 • Solide og som regel godt egnet til de fleste typer terreng

Ulemper:

 • Kostbare
 • Relativt store (sammenlignet med triller)
 • Ofte kortere rygg på sittedelen enn en sportsvogn

Se hele utvalget av Duovogner hos:

Andre typer vogner som finnes er: 

 • Kombivogner: Ligner på en duovogn, men i kombivogner har man ikke to ulike deler, man bruker i stedet en såkalt "soft-bag" oppi sittedelen slik at den blir som en slags vognbag (eller babybag/liggedel)
 • Sportsvogner/triller: Sportsvogn brukes om vogner med fast sittedel som ikke kan snus. Disse vognene har gjerne litt større sittedel enn duovogner, og egner seg for større barn som har behov for vogn. 
 • Reisevogner og paraplytriller: Svært kompakte og lette vogner som egner seg til reise.
 • Søskenvogner og tvillingvogner: Vogner som har plass til to eller flere barn. Noen vogner kan gjøres om fra singel-vogn fra søskenvogn. En duovogn kan også være en søskenvogn eller tvillingvogn. 
 • Joggevogner og løpevogner: Vogner spesielt designet for å kunne jogge og løpe med, disse har som regel tre hjul i stedet for fire. En duovogn kan også være en joggevogn.
 • Sykkelvogner og multi-sportsvogner: Vogner som kan festes på sykkel, brukes som pulk eller lignende.
 • Bagvogn/liggevogn: En gammeldags barnevogn med kun liggedel

Som du ser kan mange vogner passe inn i flere kategorier, for eksempel kan en løpevogn også være en duovogn. 

Les mer om de ulike typer vogner her. 

 

Hva er forskjellen på en duovogn og en kombivogn?

Ordene duovogn og kombivogn brukes ofte om hverandre for samme type vogn, både blant barnevogns-produsentene selv og på de ulike nettbutikkene. En kombivogn er egentlig en barnevogn der det legges en mykbag inne i sittedelen, for å kunne bruke den fra fødsel, i stedet for å ha to ulike deler slik man har på duovogner. Ordet kombivogn brukes imidlertid ofte om barnevogner som har to ulike deler; en liggedel og en sittedel. Prinsippet er uansett ganske likt, men vi bruker for ordens skyld kun ordet duovogn for vogner som har en egen sittedel og egen liggedel. 

 

Behøver du en duovogn?

De aller fleste foreldre velger å skaffe seg en barnevogn, og valget faller som regel på en duovogn da de kan brukes fra fødsel og fram til 3-4-årsalderen. Det er imidlertid fullt mulig å klare seg uten vogn, ved å f.eks. bruke et bæresjal eller en bæresele i stedet. Man kan også velge å kjøpe en annen type vogn, f.eks. en reisevogn eller en sykkelvogn, og bruke disse som hovedvogn, men mange av disse vognene har ikke mulighet til å brukes fra fødsel. Det er også flere andre fordeler med å velge en duovogn dersom dere skal bruke vogn mye. 

Les mer om barnevogner og fordelene og ulempene med de ulike typene her. 

 

Hvor lenge kan du bruke en duovogn?

Fordelen med en duovogn er at den kan brukes fra fødselen av og helt til barnet er rundt 3 til 4 år. Duovogner har imidlertid ofte litt kortere rygg enn sportstriller, og barnet kan vokse ut av vognen før vognperioden er over. Det er mange som da velger å kjøpe en billigere trille, da vognbehovet ofte er mindre jo eldre barnet blir. 

Det er veldig individuelt hvor lenge barn ønsker å bruke vogn, og hvor lenge foreldrene ønsker at barna bruker vognen. Det er blant annet avhengig av hvor lange turer dere går på, og hvor glad barnet er i å gå selv. Får man mindre søsken, kan behovet for hvile hos det eldre barnet enkelt løses med et søskenbrett. 

 

Hva koster en duovogn?

Du kan finne komplette duovogner helt ned i 2000 kr (f.eks. Beemo Flexi Travel 3) og opp til ca. 15 000, men de aller billigste duovognene er ofte tenkt som reisevogner og har dårligere kvalitet og demping enn dyrere vogner. De egner seg derfor dårlig til daglig bruk. De dyreste vognene er ofte fra de mest kjente merkene, og det betaler man litt for. Disse har ofte fler funksjoner og bedre kvalitet. Det betyr ikke at man behøver å kjøpe de dyreste vognene for å få en god vogn. Det finnes også gode vogner i mellomsjiktet, og i vår test har vi også valgt å teste en av de billigere og mer ukjente vognene. Vår erfaring er at man kan få gode vogner også til en lavere pris. 

 

Når bør du gå til innkjøp av en duovogn?

Mange kjøper barnevogn i god tid før termin, og det kan være lurt da det på noen vogner kan være flere måneders leveringstid. Når man nå bestiller mye på nett er det imidlertid ofte at de har det meste på lager, og at vognen kan sendes samme dag. Vi anbefaler allikevel å bestille vogn i god tid før fødsel (minst to måneder før termin), men skulle det skje at du føder før du har fått vognen, er bæretøy uansett en fin erstatning for vogn den første tiden. 

 

Kan jeg kjøpe duovogn på nett?

Absolutt! Du har samme garantier og rettigheter om du kjøper på nett som i en fysisk butikk. Bare pass på at du kjøper hos en nettbutikk som er til å stole på. Pass også på at du kjøper fra en norsk nettbutikk, slik at du ikke får noen store overraskelser med tollgebyr og lignende. Vi har gode erfaringer med Mimmis.no, Den Lille Barnebutikken, Jollyroom.no, Babyshop.no og Lekmer.no.

En bekymring man kan ha ved å kjøpe barnevogn på nett kan være at man må montere den selv. Flere av vognene vi har testet har vi fått levert “flatpakket” på døren, og vi var litt spent på hvordan det skulle gå å måtte montere vognene selv. Det viste seg å være svært enkelt. De fleste vognene er mer eller mindre ferdig montert, og mangler bare å sette på hjul og kalesje og eventuelle andre småting. Vi sitter derfor kun igjen med erfaringen at det var svært nyttig å gjøre deler av monteringen selv fordi det gjør at man blir godt kjent med vognen og dens funksjoner. 

‍Hva bør du se etter når du skal kjøpe en duovogn?

Det er mange hensyns som skal tas når man skal velge den perfekte duovognen. Den må passe deres livsstil, behov og ikke minst økonomi. Det finnes ikke en vogn som er perfekt for alle, for alle har svært ulike behov, bor på ulike steder og har ulike preferanser. Tenk derfor godt gjennom deres livsstil og hvordan dere kommer til å bruke vognen mest. Tenk på klimaet der dere bor, hvilke terreng og hva slags bruk vognen skal tåle, om dere skal ha vognen mye med i bil, og ikke glem å tenke på hvordan dere bor (hus eller leilighet? Må vognen bæres?). Hvilke funksjoner vil være viktigst for dere? Man bør være forberedt på at det kan være vanskelig å finne en vogn som tikker av for alle boksene, så man må prøve å finne den vogna som dekker flest av deres ønsker og behov. En vogn som for eksempel er svært god å løpe med, vil ikke nødvendigvis være kompakt sammenlagt og egne seg til de som er mye på farten i bil. En annet eksempel er at vogner med lufthjul og god demping føles svært mye bedre å trille på ulendt terreng, men kan oppleves som tyngre og mindre agile på asfalt og flatt terreng enn det stivere vogner med punkteringsfrie hjul gjør. 

Budsjett og pris

Barnevogner, og spesielt duovogner, er gjerne en kostbar affære, og det er lurt å ha tenkt godt igjennom hva dere er villige til og har råd til å betale for en barnevogn. Duovogner kan koste alt fra 2000 til 15 000 kr, men det kan være stor forskjell i kvalitet. Man betaler ofte mer for merket, samt flere funksjoner og bedre kvalitet. Det vil ikke si at man ikke kan finne en brukbar vogn til en billigere pris, man må bare da være åpen for å gjøre noen kompromisser. De dyrere vognene holder seg imidlertid bedre i pris om dere ønsker å selge videre når dere er ferdig med vognperioden. Vi har testet vogner i både lav, medium og høy prisklasse. Sagatroll Level Duo er en fullgod vogn i den lavere prisklasse. Cybex Talos S Lux og Cybex Gaselle S er vogner med premium kvalitet, til medium pris.

Størrelse og vekt

Vogner finnes i mange ulike størrelser og vektklasser. Duovogner er generelt sett litt større og tyngre enn reisevogner eller sportsvogner/triller fordi de har mer funksjonalitet og skal fungere med både liggedel og sittedel. De fleste “full-size” duovogner (altså ikke reisevogner med mulighet for liggedel) har en vekt på rundt 12-13 kg med sittedel på. Det er imidlertid størst forskjell på hvor store de ulike vognene blir sammenlagt. Dersom dere skal ha vognen mye med dere i bilen kan det være nyttig å se etter en vogn som er relativt kompakt sammenlagt. Gjerne også lett å slå sammen, også med sittedelen på. Cybex Talos S Lux og Cybex Gaselle S er blant de vognene som blir minst sammenlagt med sete på. Bor du et sted med trang inngangsdør eller har tenkt å gå mye i trange butikker, kan det også være lurt å se etter en vogn som ikke er altfor bred. Både Britax Smile 5Z og Stokke® Xplory® X og Cybex Gaselle S er smale duovogner som kommer seg frem overalt!

Størrelse på liggedel og sittedel

Det er noe variasjon i størrelse/lengde på både liggedelene og sittedelene på de ulike duovognene på markedet. De fleste liggedeler er på rundt 70 cm i lengde, og fungerer godt for de aller fleste barn. Noen babyer er imidlertid lengre enn andre babyer, noe som kan føre til at de får dårlig med plass i en bagdel på 70 cm dersom det også skal være plass til en tykk vognpose oppi. Om dere vet at dere har lengde i genene deres, og får barn som vil være 4-6 mnd. på vinterstid, kan det være lurt å se etter en vogn med lengre liggedel. Alternativet er at barnet flytter tidligere over til sittedelen. Nuna Demi Grow, Cybex Priam og  Cybex Gaselle S har alle uvanlig romslige liggedeler på over 80 cm.

Når det gjelder sittedeler har duovogner generelt sett ikke de lengste ryggene, og de fleste ligger på rundt 50 cm i rygglengde. Dette er for de fleste adekvat, men igjen vil det komme an på om barnet er lengre eller kortere enn gjennomsnitt, og hvor lenge barnet har behov for å sitte i vogn. Igjen anbefaler vi å se etter en vogn med ekstra lang rygg om dere vet at dere har lengde i genene deres. Av duovognene vi har testet er UppaBaby Vista V2 unik ved at den har en forlengbar rygg som blir hele 58 cm, det samme har Cybex Gaselle S (blir ca 59 cm på det lengste). TFK Mono Kombi Air har også svært lang brukstid, da du kan oppgradere vognen med en større sportsdel som kan vare helt til barnet er ca. 6 år.

Passer vognen din høyde

Det er mange ting på en duovogn som kan påvirke om den passer til din høyde eller ikke. Det første er høyden og justeringen på styret. De aller fleste duovogner har justerbart styre, men det varierer hvor stort spenn de kan justeres i. De aller fleste ligger på rundt 90-110 cm som vil være adekvat for de fleste, og passe både om du er høy eller lav. Det er imidlertid noen vogner som ikke justeres lavere enn 100 cm, og dette kan oppleves for høyt for noen. På den andre siden er det noen vogner som ikke kan justeres høyere enn 100 cm og det kan oppleves for lavt for en som er veldig høy. Sjekk derfor at vognen dere vurderer har et spenn som vil kunne passe dere begge. Stokke® Xplory® X og TFK Mono Kombi Air er begge vogner med uvanlig stort spenn i høyde på håndtaket. 

Andre ting dere bør tenke på i forhold til deres egen høyde er at vognen har plass til lange ben, og at man ikke risikerer å bli gående og sparke borti understellet. På vogner med teleskop-justering av styret er det uvanlig at høye personer vil sparke borti, fordi justeringen gjør at de kommer lengre vekk fra understellet. Har vognen sirkeljustering derimot, kan man i høyeste posisjon komme nærmere understellet som gir risiko for at man sparker borti. Motsatt er det for en som er lav, som vil kunne risikere å sparke borti understellet dersom vognen har teleskopmekanisme fordi man her kommer mye nærmere understellet på laveste justering. Cybex Gaselle S, Stokke® Xplory® X og TFK Mono Kombi Air er alle tre vogner vi har vurdert til å passe bra til alle høyder. Både de som er lave, gjennomsnittlige og høye vil kunne trille disse vognene med komfort.

Videre vil vi også nevne høyde på ligge- og sittedelen. Det er stor variasjon i hvor høyt liggedelen og sittedelen er plassert, og noen vogner har også mulighet for å justere dette. Det er litt smak og behag hva man foretrekker, men det kan være svært behagelig å ha en høyt plassert sitte og liggedel mens barnet fremdeles er så lite at det må løftes inn og ut. Dette er godt for foreldrenes rygg at man slipper å bøye seg. Det kan imidlertid for noen føles som at man mister sikten hvis sittedelen er plassert for høyt, så det er veldig individuelt hva man foretrekker. En lavt plassert sittedel gjør det enklere for barnet å klive inn og ut av vognen på egenhånd. Stokke® Xplory® X har justerbar sittedel, som kan settes både høyt og lavt. Det samme gjelder Nuna Demi Grow.

Varekurv

Duovogner har som regel store og gode varekurver, men det er stor variasjon mellom de ulike modellene. Vi ser ingen ulemper med å velge en vogn med stor varekurv, det er særlig praktisk hvis du har planer om å handle matvarer osv. og ha med i vognen. Sjekk også at varekurven er lett tilgjengelig, og ikke bare romslig. Varekurven på duovognen UppaBaby Vista V2 er en av markedets største, men også  Nuna Demi Grow og Cybex Gazelle S har uvanlig store varekurver.

Ergonomisk eller flat sittedel

Det finnes to ulike typer sporstdeler/sittedeler; ergonomisk eller flat. De ergonomiske sittedelene er som et fast sete (også kalt “bucket-seat” fordi det er litt som en slags skål) som kan reguleres i ulike posisjoner, fra rett sittende stilling som i en stol til liggeposisjon (der stolen på en måte legges bakover - vognen er derfor ikke flat, men mer formet som en stol). De fleste ergonomiske vognene har 3 ulike posisjoner, sitte-, hvile- og liggeposisjon. En flat sittedel er en sittedel der rygg og fotbrett kan reguleres hver for seg, og den kan derfor bli helt flat om man legger ryggbrettet helt ned, og justerer fotbrettet opp. 

Det er veldig smak og behag hva slags type sittedel man foretrekker, og det at man kaller det “flat” og “ergonomisk” betyr ikke at en flat liggedel er uergonomisk eller dårlig for barnet. De har begge sine positive og negative sider. Fordelen med en ergonomisk sittedel er at de kan gi bedre støtte til små barn som enda ikke sitter på egenhånd. En annen fordel er at det kan være enklere å sette barnet på plass i sittedelen og å variere mellom de ulike stillingene. Dette fordi du regulerer hele setet og ikke bare ryggen slik du gjør i en flat sittedel. Da er det enkelt å sette barnet til rette med seler og alt mens setet er i oppreist stilling, for så å vippe det ned til sovestilling når barnet skal sove. Når barnet våkner, er det enkelt å bare vippe opp hele setet til oppreist stilling igjen. Mange eldre barn foretrekker å ha litt bøy i knærne når de sover i vogn, og liker derfor ergonomiske liggedel. En flat liggedel har imidlertid den fordelen at barnet kan ligge helt flatt som i en vognbag, noe som er spesielt bra for de minste barna som helst skal ligge flatt. Men det kan være litt vanskeligere å justere ryggen opp fra full liggestilling, fordi barnet da bør ligge riktig ift. hvor vinkelen på ryggen er. Ofte er ryggen på flate sittedeler litt lengre enn på ergonomiske, og vogner med flat sittedel har derfor ofte lengre brukstid. UppaBaby Vista V2, Bugaboo Fox3, Nuna Demi Grow og Stokke® Xplory® X har alle ergonomisk sittedel. Britax Smile 5Z, Cybex Gazelle S, Sagatroll Level Duo og Cybex Priam er alle barnevogner med flat sittedel.

Utseende

Du skal sannsynligvis ha barnevognen i lang tid, og den skal brukes mye. Velg derfor en barnevogn som du liker, både med liggedel og sittedel på. Velg også en farge som du ser for deg at du vil kunne like lenge og som passer til alle kjønn (om dere planlegger fler barn). 

Tvillingvogn/søskenvogn-funksjon

Noen vogner har muligheter for å utvides til tvillingvogn/søskenvogn. Dersom dere planlegger flere barn, kan det være nyttig å vurdere å kjøpe en vogn som kan utvides. Det varierer litt hvordan de fungerer, men det vanligste er at vognen «bygges i høyden», altså at man kan ha f.eks. en liggedel nederst og en sittedel øverst. Det finnes også vogner som kan utvides i bredden og få plass til en ekstra sitte- eller liggedel. Denne funksjonen er veldig praktisk om man har tenkt å få to tette barn (eller venter tvillinger!). Dersom man planlegger mer enn 2-2,5 år i mellom barna sine, kan det holde med et søskenbrett (men merk at det er veldig individuelt når barn og dets foreldre ønsker å slutte å bruke vogn). Bugaboo Donkey,  Nuna Demi Grow, UppaBaby Vista V2, Cybex Gazelle S og Silver Cross Wave Eclipse er alle vogner som kan brukes både som en enkelt-vogn og som en tvilling eller søskenvogn alt ettersom hva behovet er!

Lufthjul eller punkteringsfrie hjul

De siste årene har det blitt mer og mer vanlig med punkteringsfrie hjul på barnevogner. Disse hjulene har som hovedfordel at de ikke kan punktere, og derfor krever svært lite vedlikehold. Punkteringsfrie hjul veier som regel mindre enn lufthjul og er ofte ganske harde, noe som gjør at de er aller best på jevnt underlag. Her er de imidlertid gjerne bedre enn luftfylte hjul, fordi de glir svært lett når de ikke har så mye demping. Tenk deg en landeveissykkel i forhold til en terrengsykkel. Luftfylte hjul er myke og langt bedre på ulendt terreng (som en terrengsykkel). Luften i hjulene bidrar til mye mer demping, og vogner med lufthjul har derfor som regel en helt annen trillekomfort enn vogner med punkteringsfrie hjul. De er imidlertid ofte litt tyngre, og barnevogner med lufthjul kan oppleves tyngre og mindre agile enn barnevogner med punkteringsfrie hjul. Lufthjul kan også punktere, og krever vedlikehold i form av jevnlig påfyll med luft. 

Thule Urban Glide 2 og TFK Mono Kombi Air har lufthjul og svært god trillekomfort. Nuna Demi Grow, UppaBaby Vista V2, Cybex Gazelle S og Stokke® Xplory® X har punkteringsfrie hjul.

3 eller 4 hjul

Det finnes duovogner med både 3 og 4 hjul, og det er fordeler og ulemper med begge variantene. Skal du løpe eller jogge med barnevognen er en 3-hjuling et must, da vogner med fire hjul ikke er laget for å jogge med. Vogner med tre hjul egner seg derfor best til sportslige aktiviteter og er også gode i ulendt terreng, men kan oppleves litt mer ustabile og ikke like gode i urbane situasjoner. Vogner med fire hjul derimot egner seg dårlig til løping og jogging, men er gode til det aller meste annet. Les mer om forskjellene mellom tre og fire hjul her. Sjekk også at vognen du velger har låsbare Swivel-hjul, som vil si at forhjulene er roterende, men kan låses på utfordrende terreng. De aller fleste vogner på markedet i dag har denne funksjonen. 

Thule Urban Glide 2 og TFK Mono Kombi Air har 3 hjul og egner seg godt til løping og jogging.

Vendbar sittedel

De aller fleste duovogner har vendbar sittedel, som vil si at du kan vende setet både mot og vekk fra deg. Når barnet er lite er det en fordel både for foreldre og barn at barnet ser deg mens det sitter i vognen. Det er en trygghet for barnet, og en trygghet for deg da du kan se at barnet har det bra.

‍‍

Bilstolkompatibilitet

De fleste babybilstoler kan festes på duovogner ved hjelp av en adapter, men det er ulikt fra bilstol til bilstol hvilke som er kompatible med hvilken vogn. Har dere derfor allerede bestemt dere for bilstol, bør dere undersøke hvilke vogner denne bilstolen er kompatibel med dersom dere ønsker å ha muligheten til å bruke bilstolen på vogna. Noen barnevogner har også spesifikke bilstoler som kan klikkes rett på understellet uten adapter, noe som gjør prosessen hakket enklere. Å kunne feste bilstol på understellet på vognen er nyttig f.eks. ved korte turer i butikken eller på kjøpesenteret. 

 

Kalesje

Det er stor forskjell på størrelsen på kalesjene på de ulike vognene. Vi anbefaler å kjøpe en vogn med stor kalesje som dekker barnet godt ved soving på farten. Det er individuelt hvor mørkt barn vil ha det når de skal sove, men de fleste barn liker å ha det mørkt og da er det absolutt best å ha en stor kalesje, enn å la seg friste til å legge et teppe over inngangen som kan være svært farlig. Sjekk også at kalesjen har ventilasjon, som er veldig praktisk på de varme dagene. 

Nuna Demi Grow, UppaBaby Vista V2, Bugaboo Fox 3 og Stokke® Xplory® X har lang kalesje.

De 10 beste duovognene i 2023

Vi har testet 11 populære duovogner i ulike prisklasser og med ulike funksjoner og fordeler. Husk at det finnes ikke en vogn som er universelt best for alle og enhver! Alle har ulike behov, ønsker og prioriteringer, og det gjelder å finne vognen som passer best til deg og din familie. Derfor har vi ikke kåret én vogn til "Best i test", men snarere forsøkt å tydeliggjøre de unike fordelene ved hver enkelt vogn slik at du skal kunne finne en som passer nettopp dere.

De beste duovognene i 2023:

Nuna Demi Grow - Vognen som har alt!

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 11 800 – 13 490,- for komplett vogn
 • Vekt: 14 kg
 • Størrelse sammenlagt: 89 cm x 62 cm x 55 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca. 48 cm
 • Høyde håndtak: Ca. 103-110 cm

Nuna Demi Grow får full pott fra oss når det kommer til smarte funksjoner - mer gjennomtenkt vogn skal du lete lenge etter! Vi vil spesielt trekke fram muligheten til å gjøre vognen om fra singelvogn til søskenvogn, samt den utrolig smarte Dream Drape som er gjemt i kalesjen på både liggedelen og sittedelen. For ikke å glemme den enorme varekurven med den smarte avtagbare handlekurven. Vognen har i tillegg gode hjul og justerbar demping som gjør den god på alle typer terreng. Den kan imidlertid oppleves litt høy, tung og vanskelig å manøvrere over høye kanter. Nuna Demi Grow er en av de dyrere duovognene, men her får du med vinterkalesje, sommerkalesje, myggnetting, regntrekk, 2-i-1 sete (vinter/sommer-sete), stormtrekk/vognpose, ekstra handlekurv, høydeadapter og bilstoladapter. Når vi medregner alle de smarte funksjonene vil vi tørre å påstå at du her får mye for pengene.

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Kan gjøres om til søskenvogn
 • Justerbar og god demping
 • Mange smarte funksjoner
 • Dream-drape (lang, dekkende kalesje med god ventilasjon) på både ligge- og sittedel
 • Ventilasjon i kalesje og ved hodeenden i liggedel
 • Lang og romslig liggedel
 • Smart oppbevaringslomme i liggedel
 • Liggedel kan brukes som seng over natt
 • Høy plassering av både liggedel og sittedel, og muligheter for ytterligere høyde vha. medfølgende høydeadapter
 • Medfølgende regntrekk til sitte- og liggedel
 • Medfølger to kalesjer til sittedel, luftig sommerkalesje og en lun vinter. Smart myggnetting i sommerkalesjen.
 • Titteluke i kalesjen
 • Medfølgende stormtrekk/vognpose til sittedel
 • 2-i-1-sete gjøres enkelt om til luftig sommersete
 • Enkelt å justere seler
 • Veldig fin å se på
 • Stor varekurv med ekstra handlekurv.
 • Enkel og brukervennlig
 • Kan brukes med babybilstol (adapter medfølger)

Svakheter:

 • Litt stor og tung
 • Vanskelig å manøvrere over høye kanter
 • Sittedelen er veldig tilbakelent i øverste posisjon
 • Litt høyt styre

Kjøp denne vognen hvis … du vil ha en vogn som har alt av smarte funksjoner og som kan gjøres om til søskenvogn ved behov. 

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Nuna Demi Grow hos Jollyroom her, Lekmer her, hos Babyshop her.

Cybex Talos S Lux - Beste all-round 2023

GENERELL INFO:

 • Veiledende pris: Ca. 9 400,- for komplett vogn med sitte- og liggedel (Cot S Lux) samt vindstoppertrekk
 • Vekt: 14,2 kg inkl. sittedel
 • Størrelse sammenlagt: 40 cm x 60,5 x 65 cm (med hjul)
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca. 50 cm
 • Høyde håndtak: Ca 99-107 cm

Cybex Talos S Lux fra Cybex sin Gold-serie er en sporty, allsidig og brukervennlig barnevogn. Vognen er av høy kvalitet og tilbyr svært god trillekomfort på varierte underlag, samtidig som den er kompakt sammenlagt og enkel å ha med på reise. Talos S Lux er derfor et svært godt valg om du ønsker en prisgunstig vogn som fungerer godt både i urbane og rurale strøk, samt i bil og på reise. Brukervennligheten er upåklagelig, og dette er en vogn man raskt blir glad i. Vi har lite negativt å si om denne vognen og til en pris på omtrent 9 400 kroner for komplett vogn (inkl. sitte- og liggedel), tilbyr Cybex Talos S Lux utmerket verdi for pengene.

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Prisgunstig: Mye god vogn for pengene
 • Kvalitet: Solid og kvalitetsmessig konstruert
 • Trillekomfort: God demping og trillekomfort - også på utfordrende terreng. Smal ramme og swivelhjul gir god manøvrerbarhet på trange steder.
 • Justerbart styre: Styret kan justeres med én hånd, og passer for de fleste høyder.
 • Liggedel: Ekstra romslig og godkjent for soving over natt - ideell som reiseseng. Kalesje med bærehåndtak og memoryknapper for enkel transport med én hånd.
 • Varekurv: Tilgjengelig, svært romslig og med høy vektkapasitet.
 • Vedlikehold: Myke, vedlikeholdsfrie hjul og vaskbare trekk
 • Sammenlegging: Blant de mest kompakte duovognene sammenlagt, med enkel enhåndssammenlegging. Kan slås sammen med setedel på - uansett retning. Selvstående sammenlagt. Liggedel er også sammenleggbar
 • Praktisk oppbevaringslomme: Skjult lomme i liggedelen for ekstra lagringsplass.
 • Sittedel: Flat sittedel med gjennomtenkt, brukervennlig design. Mesh i ryggen på sittedelen for bedre luftsirkulasjon. Full liggestilling.
 • Stor kalesje: Ekstra stor kalesje for meget god solbeskyttelse
 • Seler: Svært enkel justering av seler med One-pull-harness.
 • Tilbehør: Vindtrekk til både liggedel og sittedel følger med.
 • Brukervennlighet: Svært intuitivt og enkelt design.
 • Bilstolkompatibel: Kan brukes med bilstol ved bruk av adapter.

Svakheter:

 • Vekt: Både vognen og liggedelen er noe tyngre sammenlignet med noen andre modeller på markedet og kan være litt tung å løfte, den oppleves imidlertid ikke tung å trille.

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en allsidig og prisgunstig vogn av høy kvalitet som er god i de fleste situasjoner!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Cybex Talos S Lux hos Den Lille Barnebutikken her, Jollyroom her, Babyshop her, og kjopbarnevogn.no her.

Thule Urban Glide 2 - Beste sportsvogn 2023

GENERELL INFO

 • Veiledende pris: 11 998,- for komplett vogn med sitte- og liggedel
 • Vekt:  11,5 kg
 • Størrelse sammenlagt: 35 cm x 68 cm x 60 cm uten hjul, 40 cm x 68 cm x 70cm  med hjul
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca 53 cm
 • Høyde håndtak: Ca 99 - 113 cm

Er dere en aktiv familie som ønsker en vogn som fungerer like godt til hverdags som til trening er Thule Urban Glide 2 et åpenbart valg! Store, luftfylte hjul gir enestående kjøreegenskaper og fleksibilitet, uansett om du navigerer i bygater, ujevnt landskap eller er på løpetur. Den utmerker seg ikke bare gjennom sin unike trillekomfort, men også ved en kombinasjon av bemerkelsesverdig letthet, innovativ håndbrems, en lang ryggstøtte som sikrer langvarig bruk, samt uovertruffen kvalitet til en konkurransedyktig pris. Selv om vognen mangler en vendbar sittedel og kan være noe bred for de smaleste stedene, er dette et lite kompromiss å ta for en såpass allsidig løpevogn, som mestrer nesten alle situasjoner.  Alt i alt, om du er på utkikk etter en sporty, pålitelig og funksjonell vogn, er Thule Urban Glide 2 absolutt et valg å vurdere.

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Overlegen trillekomfort med store luftfylte hjul, god demping og låsbart forhjul
 • Meget god kvalitet
 • Høy verdi for pengene
 • Svært god til både løping, terreng og daglig bruk - en av få sportsvogner som kan brukes fra fødsel med medfølgende liggedel
 • God plass til løpesteg
 • Justerbart håndtak passer alle høyder
 • Tilgjengelig som tvillingvogn/søskenvogn
 • Praktisk håndbrems egnet for både høyre- og venstrehendte.
 • Sammenleggbar liggedel som er godkjent for soving over natt (kan brukes som reiseseng)
 • Kompakt sammenlegging uten hjul
 • Lavt, stabilt fotbrett for enklere inngang og utgang for barnet.
 • Flere smarte oppbevaringsløsninger, inkludert to praktiske oppbevaringslommer i setet og en stor lomme for oppbevaring bak ryggen, samt varekurv med lokk.

Svakheter:

 • Ganske bred og lang, noe som kan gjøre navigering i trange områder utfordrende
 • Sittedelen er ikke vendbar
 • For å justere sittedelen tilbake i oppreist stilling må man bruke begge hender
 • Fotbrettet kan ikke justeres opp for soving, og et justerbart fotbrett kan ikke kjøpes som tilleggsutstyr.
 • Liggedelen mangler ventilasjonsåpninger, noe som kan gjøre den varm på solrike sommerdager

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en duovogn som fungerer like godt til løping og sport som til hverdags!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Thule Urban Glide 2 hos Den Lille Barnebutikken her, Jollyroom her, Babyshop her, Lekmer her, Pinkorblue her.

Cybex e-Priam - Vognen som gjør livet enklere

Cybex e-Priam

GENERELL INFO:

 • Veiledende pris: e-Priam ca. 21 500,- for komplett vogn med sitte- og liggedel (Priam ca. 16 400 for komplett vogn med sitte og liggedel)
 • Vekt:  e-Priam 15,2 kg (Priam 12,9 kg)
 • Størrelse sammenlagt: 95 cm x 60 cm x 40 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca 54 cm
 • Høyde håndtak: Ca 98 - 108 cm

Cybex e-Priam er en unik og stilfull barnevogn, som skiller seg fra alt annet på markedet ved at den har en elektrisk motor. Motoren tilbyr flere funksjoner vi setter overraskende stor pris på som hjelp i oppoverbakke, bremsing i nedoverbakke og ikke minst vuggefunksjon! Vognen har videre svært mange gode og gjennomtenkte løsninger og er meget brukervennlig. Med både lang liggedel og lang rygg på sittedel er dette også blant de vognene med lengst brukstid, noe som er av stor betydning. Med unntak av at varekurven kunne vært litt større og sammenleggingen litt enklere, er det lite negativt å si om denne vognen! Ønsker du en brukervennlig, allsidig og gjennomtenkt vogn som samtidig ser utrolig bra ut, er dette vognen for deg!

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Unikt design
 • God å trille for alle høyder - også de høyeste
 • El-motoren gir imponerende behagelig hjelp i oppoverbakke, bremser i nedoverbakke og hjelper i ulent terreng
 • Genial vuggefunksjon lar babyen sove mens du kan slappe av
 • Meget lang brukstid, både i liggedel og sittedel (blandt de lengste på markedet)
 • Meget brukervennlig vogn
 • Flat, men ergonomisk, sittedel
 • Setet kan justeres i mange posisjoner
 • Vaskbare trekk
 • Enkelt å justere styret i høyden
 • Punkteringsfrie hjul med demping
 • Høyt plassert liggedel er godt for ryggen, og gir enklere tilgang til handlekurv
 • Smarte oppbevaringslommer i både liggedel og sittedel
 • Liggedelen er godkjent for soving over natt, kan brukes som reiseseng.
 • Liggedel har memoryknapper, kan løftes fra understellet med bare én hånd.
 • Kan legges sammen med sittedel på

Svakheter:

 • E-Priam er litt tyngre enn den vanlige Priam-modellen, kan være tung å trille oppover uten motoren på
 • Liggedelen er ganske tung 
 • Varekurven er ikke blant de største.
 • Litt knotete sammenlegging
 • Høy pris

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en barnevogn som gjør småbarnslivet enklere på alle måter!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Cybex e-Priam hos Den Lille Barnebutikken her, Jollyroom her, Rudo her.

Cybex Gazelle S - Funksjonell søskenvogn til en god pris

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 10 500,- (for komplett vogn)
 • Vekt: 12,5 kg
 • Størrelse sammenlagt: 35 cm x 65 cm x 86 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca 47-59 cm
 • Høyde håndtak: Ca 97-108 cm

Cybex Gazelle S er en prisgunstig duovogn som med enkle grep kan gjøres om til en søskenvogn. Vognen har mange gode funksjoner og fordeler, som at den er lett i vekt og svært kompakt sammenlagt, både med en og to seteenheter på. Vognen er lett å manøvrere, men litt stiv og egner seg ikke til de mest utfordrende terreng. Den er god å trille for personer i alle høyder, og har en stor varekurv med høy vektkapasitet. Som søskenvogn er den enkel i bruk, og er den søskenvognen vi har testet med best konfigurasjonsmuligheter og som fungerer best i hverdagen med to barn. “The cherry on top” er at kalesjen på sittedel kan justeres i høyden slik at du får plass til lange barn. Vognen har dermed, i kombinasjon med søskenvogns-funksjonen, svært lang brukstid!

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Søskenvogn-funksjon - beste konfigurasjon vi har testet
 • Lang brukstid med justerbar kalesje som gir ekstra lang rygg
 • Mye for pengene
 • Slankt og nett design
 • God å trille for alle høyder - også de høyeste
 • Flat, men ergonomisk, liggedel
 • STOR varekurv med høy vektkapasitet
 • Setet kan justeres i mange posisjoner
 • Svært lett vekt
 • Svært kompakt sammenlagt - også med både en og to seter på
 • Vaskbare trekk
 • Enkelt å justere håndtak i høyden

Svakheter:

 • Litt stiv
 • Kalesjen kunne med fordel vært hakket lengre

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en prisgunstig barnevogn med søskenvogns-funksjon og lang brukstid, som samtidig er liten og lett sammenlagt. 

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Cybex Gazelle S hos Den Lille Barnebutikken her, Babyshop her, hos Jollyroom her eller hos Lekmer her.

Stokke Xplory X - Beste duovogn for den stilbevisste

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 13 199,- for komplett vogn med sitte- og liggedel (14 950,- for Signature Edition)
 • Vekt: 13,4 kg
 • Størrelse sammenlagt: Ca 100 x 55 x 34 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca. 49 cm
 • Høyde håndtak: 89 - 123 cm

Stokke® Xplory® X er en vogn som blir lagt merke til, og er du av typen som liker å ta deg godt ut er dette barnevognen for deg! Den er eksklusiv og unik, men har lite demping og egner seg best i et urbant miljø. Den er lett å bære med seg opp trapper, svært god å manøvrere og perfekt å ha med på cafe- og restaurantbesøk på grunn av den høye sitteposisjonen. Med mange justeringsmuligheter både på håndtak og ligge/sitte-del passer vognen personer i alle høyder, og sikrer en behagelig opplevelse for ryggen din når barnet skal inn og ut av vognen.

LES HELE OMTALEN HER

Styrker

 • Lekker og helt unik vogn
 • Vannavstøtende materiale
 • Justerbar høyde på liggedel og sete
 • Perfekt som spisestol på cafe og restaurant
 • Høyden gir god kontakt med barnet
 • Håndtak justeres både med teleskop og sirkel - perfekt for alle høyder - og god plass til lange ben
 • Lett å manøvrere
 • To-hjuls modus for vanskelig terreng
 • Lang kalesje med ventilasjon
 • Smarte oppbevaringslommer på liggedel

Svakheter:

 • Liten handlekurv
 • Lang sammenlagt
 • Ingen demping - ikke så god på ulendt terreng
 • Kan ikke lenes i full liggestilling med sittedel vendt fremover

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en stilfull og unik vogn som skal brukes mest til by-trilling og cafebesøk.

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Stokke® Xplory® X hos Babyshop her.

UppaBaby Vista V2 - Duovogn med lang brukstid og plass til opptil 3 barn!

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 10 000 - 13 000,- for komplett vogn
 • Vekt: 12,25 kg (med sittedel)
 • Størrelse sammenlagt: 84 cm x 65 cm x 48 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: 58 cm
 • Høyde håndtak: Ca. 100 - 108 cm


UppaBaby Vista V2
er en veldig smart duovogn som passer familier opp til tre barn. Med utvidbar lang ryggstøtte, søskenvogn-funksjon og mulighet for søskenbrett har vognen uvanlig lang brukstid. Videre har vognen en uvanlig stor varekurv, perfekt for de som tar de store handleturene med barnevognen!  Den er litt stiv, og passer best til dem med gjennomsnittlig høyde, men ellers svært god og solid. Med et stort utvalg farger og sammensetninger er dette en vogn som bør falle i smak hos de aller fleste!

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Enorm varekurv
 • Søskenvogn-funksjon
 • Mulighet for opptil 3 barn
 • Liggedel kan brukes som seng
 • Mange farger å velge mellom
 • Lett å trille
 • Skjult ekstra solskjerm i kalesje på liggedel
 • Lang kalesje på sittedel
 • Forlengbar og uvanlig lang rygg på sittedel - gir lang brukstid
 • Mange justeringer på sittedel
 • Medfølger insektsnett og regntrekk
 • Relativt liten sammenlagt
 • Selvstående sammenlagt

Svakheter:

 • Litt stiv og dårlig dempet
 • Risiko for å sparke borti understellet
 • Litt høyt håndtak
 • Litt kort liggedel

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en duovogn med lang brukstid som kan brukes til flere barn og med stor handlekurv!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp UppaBaby Vista V2 hos Mimmis.no her. hos Lekmer her, hos Babyshop her .

Bugaboo Fox 3 - Vogn av høy kvalitet som passer de aller fleste

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 15-16 000,- for komplett vogn
 • Vekt: 12,2 kg med sete
 • Størrelse sammenlagt: 86 x 52 x 34 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca. 50 cm
 • Høyde håndtak: 88 - 108 cm

Bugaboo Fox 3 er en av de mest populære barnevognene på det norske markedet, og ikke uten grunn. Dette er en vogn man bare liker, rett og slett. Den er fin og av høy kvalitet, samtidig som den har svært god trillekomfort - for folk i alle høyder! Vognen kan legges sammen med sittedel eller liggedel på, og blir svært kompakt. Den er i tillegg selvstående slått sammen, og egner seg godt for dere som er mye på farten med bil. Dette er ikke vognen med aller flest funksjoner og smarte løsninger, men den er solid, god og svært brukervennlig i hverdagen. 

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Høy kvalitet
 • Mange tilpasningsmuligheter utseendemessig
 • God å trille og manøvrere på de fleste underlag
 • Passer ALLE høyder!
 • Lang liggedel
 • Lang kalesje på både sitte og liggedel
 • Liggedel kan brukes som seng over natt
 • Mulighet til å vinkle liggedel
 • Smarte oppbevaringslommer på liggedel
 • Seler som står ut - enkelt å sette barnet på plass
 • Selene er enkle å justere
 • Stoff av resirkulerte PET-flasker
 • Mye kult ekstrautstyr
 • Kompakt og selvstående sammenlagt

Svakheter:

 • Litt vanskelig å montere
 • Litt lav liggedel
 • Litt liten varekurv som er vanskelig å komme til med liggedel på

Kjøp denne vognen hvis … du ønsker en nærmest vedlikeholdsfri vogn med høy kvalitet og god trillekomfort som blir liten sammenlagt!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Bugaboo Fox 3 hos Babyshop her!

TFK Mono Kombi Air - Perfekt duovogn til den aktive familien

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 9800 - 10 600,- (for komplett vogn)
 • Vekt: 16,5 kg (med sittedel)
 • Størrelse sammenlagt: 75 cm x 50 cm x 30 cm (uten hjul)
 • Full liggestilling: Nei
 • Lengde på ryggstøtte: 50 cm
 • Høyde håndtak: 73 - 122 cm

TFK Mono Kombi Air er en sporty vogn med særdeles god trillekomfort, perfekt for aktive familier som er glad i turer i skog og mark, og ønsker en vogn de også kan jogge og løpe med. TFK Mono Kombi Air gjøres om fra liggedel til sittedel på sekunder, og kan utvides med en enda større sittedel for å vare hele vognperioden!

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Svært robust og solid
 • Svært god trillekomfort på alle underlag - super demping og gode hjul
 • Forvandles enkelt fra liggedel til sportsdel
 • Store gode lufthjul
 • Håndbrems/skivebrems
 • God til løping/jogging og andre sportslige aktiviteter
 • Justerbart håndtak med stort spenn - passer alle.
 • Svært lang brukstid - varer ut vognperioden med ekstra sportsdel

Svakheter:

 • Tung vogn
 • Stor sammenlagt
 • Kan føles ustabil å manøvrere i typiske “by-situasjoner” (opp trappetrinn, på buss/trikk)
 • Litt knotete og tidvis vanskelig å forstå bruksanvisningen
 • Håndbremsen krever to hender for å låse
 • Solkalesjen er ikke optimal på sittedelen

Kjøp denne vognen hvis… dere er en aktiv familie som elsker løping, trening og turer i skog og mark, og ønsker en vogn som varer i hele vognperioden!

LES HELE OMTALEN HER

TFK Mono Kombi Air kan kjøpes hos Mimmis.no her!

Sagatroll Level Duo - Beste duovogn på budsjett

GENERELL INFO:

 • Pris: 6999,- (for komplett vogn med sitte- og liggedel)
 • Vekt: 12 kg (med sittedel)
 • Størrelse sammenlagt: 78 cm x 32 cm x 53 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: Ca 46 cm
 • Høyde håndtak:80 - 114

Sagatroll Level Duo er en duovogn som gir deg mye for pengene! Den har alle de viktigste funksjonene du behøver i en barnevogn, i tillegg til at den er brukervennlig, solid og god å trille på de fleste underlag. Det følger med både koppholder og stormtrekk, så du ender heller ikke opp med å bruke masse penger på ekstrautstyr. Vognen har en lav pris, og det merkes tidvis på kvaliteten - noen knapper er litt harde og kranglete. Vognen har heller ikke masse fancy ekstrafunksjoner slik noen av premium-vognene har. Men på de områdene der det virkelig gjelder er dette en solid og god vogn, og vi konkluderer med at man absolutt ikke må sprenge hele budsjettet for å kjøpe en barnevogn som duger helt utmerket! Det er også fint å vite at leverandør har svært lite reklamasjoner på disse vognene. 

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Svært god pris!
 • God demping og kjørekomfort
 • Lett i vekt
 • Lett liggedel
 • Lang liggedel
 • Låsbare, punkteringsfrie swivel-hjul
 • Justerbart styre med stort spenn
 • Ventilasjon i sitte- og liggedel
 • Flat liggestilling
 • Medfølgende stormtrekk
 • Lokk på varekurven

Svakheter:

 • Harde knapper/justeringer  
 • Ikke den beste materialkvalitet
 • Kort kalesje
 • Kort rygg i sittedelen
 • Liten varekurv

Kjøp denne vognen hvis… du ønsker en god og billig vogn som fikser det viktigste - og ikke er så opptatt av premium funksjoner

LES HELE OMTALEN HER

Sagatroll Level Duo kan kjøpes hos Mimmis.no her. 

 

Britax Smile 3 - Beste all-round 2021 - utgått produkt

GENERELL INFO:

 • Pris: Ca. 8000,-
 • Vekt: 13 kg
 • Størrelse sammenlagt: 84 x 27 x 57 cm
 • Full liggestilling: Ja
 • Lengde på ryggstøtte: 48 cm
 • Høyde håndtak: 80 - 113 cm

Britax Smile 3 er en skikkelig god og solid vogn til en svært god pris! Her får du mye vogn, kvalitet og funksjonalitet for pengene. Den er fin, den er robust, svært god å trille med, enkel å ta med seg og legge sammen. Den tar liten plass i bilen, men er samtidig en skikkelig vogn med alle funksjoner. Liggedelen er litt liten for lange barn og kurven litt vanskelig å komme til med sittedelen på. Alt i alt mener vi dette er et skikkelig godt kjøp - spesielt dersom det er viktig for deg med en vogn som veier lite og tar lite plass, men som allikevel har høy trillekomfort, kvalitet og funksjonalitet.

LES HELE OMTALEN HER

Styrker:

 • Høy kvalitet
 • Fint design
 • Svært god trillekomfort
 • Prisgunstig
 • Smal og nett - lett å manøvrere på trange plasser
 • Lett liggedel
 • Lang kalesje på sittedel
 • Stor varekurv
 • Kompakt sammenlagt
 • Kan legges sammen med sittedel på
 • Lav vekt

Svakheter:

 • Litt kort kalesje på liggedel
 • Litt liten liggedel
 • Egner seg ikke for svært høye foreldre
 • Varekurven kan være vanskelig å komme til med sittedel bakovervendt
 • Kun 3 hvilestillinger i sittedelen

Kjøp denne vognen hvis… du vil ha en kompakt duovogn av høy kvalitet, med særlig god trillekomfort og alle funksjonene man behøver, til en svært god pris!

LES HELE OMTALEN HER

Kjøp Britax Smile 3 hos Babyshop her, Mimmis her, eller sjekk beste pris under:

Nyttig tilbehør til din duovogn

Når du har tatt beslutningen om hvilken barnevogn dere skal ha, er det på tide å velge ut tilbehør. Det finnes et bredt spekter av tilbehør til barnevogner, og det varierer hvor mye som følger med de forskjellige barnevognene. Her er noen forslag til hva som kan være nyttig å ha til barnevognen:

UV-nett fra Easygrow som reflekterer varmen og beskytter mot UV-stråler og innsekter
 • Stelleveske: En stelleveske er svært praktisk, spesielt hvis dere er mye på farten. Den gir plass til bleier, smokker, leker og et ekstra skift m.m. Det finnes mange stellevesker på markedet som er designet spesielt for å romme alt du trenger til babyen din, men det er også mulig å bruke en vanlig veske. Husk å skaffe vognkroker for å feste vesken til barnevognen. Mimmis.no, Den Lille Barnebutikken og Jollyroom har et bredt utvalg av fine og praktiske stellevesker.
 • Organizer: En organizer er et alternativ til stelleveske, og det kan være praktisk å ha begge deler. En organizer er mindre og har plass til de mest nødvendige tingene. Den er svært praktisk for korte utflukter når du ikke trenger å ta med deg mye. Husk å kjøpe vognkroker for å feste den hvis det ikke følger med.
 • Barnevognskroker: Vognkroker er geniale for å feste stellevesken eller organizeren til håndtaket på barnevognen, eller for å feste bæreposer eller annet etter behov. Noen stellevesker og organizere leveres med vognkroker, mens andre ikke gjør det. Sjekk ut Easygrow Stor vognkrok som er ideell for å feste større og tyngre ting som handleposer, eller Easygrow Små vognkroker som kommer i par og passer perfekt til å feste organizeren eller stellevesken.
Easygrow stor vognkrok som er ideell til å feste større og tyngre ting slik som handleposer og lignende.
 • Liten dyne: Et alternativ til vognpose de første 6 månedene.
 • Helseteppe eller tynt pledd: Et tynt ull- eller bomullsteppe kan være nyttig i vognen både om sommeren og vinteren.
 • Parasoll/solskjerm: En parasoll eller solskjerm er praktisk å ha om sommeren for å beskytte babyen mot direkte sollys. Det finnes universelle parasoller som passer til alle typer barnevogner, samt merkespesifikke parasoller som bare passer til en spesifikk barnevogn. En universell parasoll kan være praktisk fordi den kan brukes på flere barnevogner, for eksempel en reisetrille, en sportsvogn eller andre vogner i tillegg til hovedvognen. Parasoller er ofte justerbare for å tilpasse seg solens posisjon, men de tar også mye plass når du er ute og triller. Jollyroom tilbyr et utvalg av parasoller fra merker som Beemo, Cybex, Joolz og Silver Cross. En solskjerm kan være et bedre alternativ enn en parasoll, da den tar minimalt med plass, gir god solbeskyttelse og kan enkelt justeres etter solens posisjon. Vi anbefaler Easygrow Universal solskjerm som passer til både sittedelen og liggedelen av barnevognen. Et solseil er også et godt alternativ, som dekker mye og fungerer best når barnet skal sove og ikke har behov for å se ut. Solseil kan ikke justeres på samme måte som en solskjerm.
Easygrow universal solskjern som passer både sittedel og liggedel
 • Holder til mobiltelefon: Hvis du liker å ha telefonen din i nærheten, kan en mobiltelefonholder for barnevognen være praktisk. Det finnes universelle mobilholdere som skal passe til de fleste vogner.
 • Sommerkalesje/vinterkalesje: Noen barnevogner har egne sommer- eller vinterkalesjer med stilige design og farger. Dette kan være en morsom måte å gi barnevognen et personlig preg på!
 • Ventilerende sittepute: Om sommeren kan det bli varmt for babyen i vognen. En ventilerende sittepute kan hjelpe med å holde ryggen til babyen sval og komfortabel. Vi anbefaler Easygrow Air Inlay, som passer til de fleste barnevogner og gir god luftsirkulasjon samtidig som den gir et fint uttrykk til vognen.
Easygrow Air Inlay passer de fleste barnevogner og er perfekt på varme sommerdager
 • Minimizer/nyfødtinnlegg: En minimizer eller nyfødt-/babyinnlegg er en annen type sittepute som er designet for å gi bedre passform til en liten baby i sittedelen av barnevognen. Disse er flotte å bruke når babyen nylig har begynt å bruke sittedelen og fortsatt er litt ustødig. Noen vogner har egne merkespesifikke nyfødtinnlegg, mens Easygrow tilbyr fine og praktiske universal-innlegg. Nyfødtinnleggene kan også brukes i liggedelen for å skape en lunere atmosfære.
 • Vognvugger: Det har kommet flere vognvuggere på markedet i det siste. Disse festes på barnevognen og gir jevn vugging, slik at du slipper å gjøre det manuelt! Vognvuggeren Sleepytroll har fått gode anmeldelser fra mange fornøyde foreldre.
 • Barnevognslåser: Det finnes spesielle barnevognslåser som fungerer som sykkellåser. Disse gir ekstra sikkerhet når du må sette fra deg vognen et sted. TFK har en smart barnevognslås, men du kan også bruke en vanlig sykkellås.
 • Soveorm: En soveorm kan skape en lun og komfortabel atmosfære i vognbagen for en nyfødt baby.
 • Barnevognsrengjøring og impregnering: Tro oss, barnevognen vil bli skitten, og du må vaske den. Mange barnevogner har trekk som kan vaskes i maskin, mens andre krever spesialvaskemidler. Understell og hjul kan vaskes med f.eks denne såpen som er laget spesielt for barnevogner. Husk også å impregnere vognen med en UV-bestandig impregnering for å forlenge levetiden. Uten impregnering vil mange vogner falme i solen på kort tid.
 • Barnevognsski: Noen vogner har mulighet for å feste egne ski på understellet for enklere trilling på snø. Dette er kanskje ikke relevant for de fleste, men det kan være nyttig å være klar over muligheten! Jollyroom tilbyr smarte universalski, og det finnes også ski til spesifikke modeller som Cybex Priam og Babyzen Yoyo.
Easygrow Håndmuffer er perfekt på kalde høst, vinter og vårdager.
 • Matbrett: Noen vogner har egne matbrett som kan festes på vognen, slik at barnet kan ha noe å spise eller drikke på farten.
 • Portabel stellematte: En portabel stellematte er en sammenleggbar stellematte som er utrolig praktisk å ha med på tur. Vi elsker disse fra Elodie, som også har plass til et par bleier, salve og våtservietter.
 • Bærebag: En bærebag er ikke obligatorisk, men det er et utrolig smart og praktisk tilbehør som mange foreldre setter stor pris på i hverdagen. Najell og Easygrow tilbyr begge multifunksjonelle bærebagger/babynest som kan brukes både i barnevognen og som en babynest hjemme. Når du har den i barnevognen, gjør det det mye enklere å ta med barnet uten å måtte bære med deg hele vognbagen eller vekke barnet ved å ta det opp. Dette er genialt når du er på kafé, besøker helsestasjonen eller bor i leilighet og må opp mange etasjer. Easygrow Favn bærebag kan også brukes som leketeppe, og med lekebøylen som kan kjøpes separat, får du en komplett babygym. Dette er definitivt et produkt med mange funksjoner i ett!