Småbarn

Stelleveske: Best i test (De 11 beste stelleveskene i 2023)

Å finne den perfekte stellevesken kan være en vanskelig oppgave. En god stelleveske skal ikke bare være funksjonell og praktisk, men den skal gjerne også være stilfull og komfortabel å bære. Med så mange alternativer å velge mellom kan det være overveldende å finne den riktige stellevesken for dine behov. For å hjelpe deg med å ta det beste valget har vi satt sammen en liste over de beste stelleveskene på markedet i 2023. Stelleveskene er nøye vurdert og testet, og presenterer en bredde i markedet slik at du skal finne den vesken som passer best for deg og dine behov.

I denne artikkelen:

Hopp rett til testen her!

Våre Toppvalg: 

 • Najell Organizer - Kul og overraskende romslig organizer som er like fin rundt skulderen som på barnevognen
 • KAOS Ransel - Bærekraftig og funksjonell stellesekk med et langvarig og unisex design
 • Easygrow Shoppingbag - Romslig og vanntett bag - perfekt for shopping og oppbevaring av større ting på farten
 • Elodie Organizer - En stilfull og praktisk organizer med plass til de viktigste småsakene på trilletur 

Behøver jeg en stelleveske?

En stelleveske er for de aller fleste en nødvendig investering når man venter baby.  Den hjelper deg å holde alt organisert og tilgjengelig når du er ute med babyen din, men du kan også bruke en vanlig sekk eller veske. En stelleveske er imidlertid ofte mer praktisk og funksjonell, med dedikerte lommer til bleier, våtservietter og andre babyting. Mange stellevesker har også inkludert stellematte for å kunne skifte bleier på farten, og isolerte flaskeholdere for å holde drikken i ønsket temperatur. I tillegg har de aller fleste stellevesker hemper i hver side slik at den kan henges på vognens styre ved hjelp av barnevognskroker. Dette er noe de færreste vanlige vesker eller sekker har.

Hopp rett til testen her!


Hva slags typer stellevesker finnes det?

Det finnes mange ulike typer stellevesker å velge mellom, og det beste valget for deg vil avhenge av dine personlige preferanser og behov. Her er noen av de vanligste typene stellevesker:

 • Vanlig stelleveske/skulderveske: Det vanligste er stellevesker som kan brukes som skuldervesker eller tote-vesker, samt henges over vognens styre. Disse finnes i svært mange ulike varianter, alt fra sporty til stilfulle.  
 • Stelleryggsekk: Stelleryggsekker er populære fordi de er enkle å bære og fordeler vekten jevnt på ryggen. De har vanligvis mange lommer og rom for å organisere alt du trenger, og de kan være mer behagelige å bære over lengre tid.
 • Stellebag: En stellebag er som regel romsligere og større enn en stelleveske eller stellesekk, og kan også fungere fint som bag til reise eller trening. 
 • Organizer: Organizere er små stellevesker som henges på styret på vognen og har plass til det aller mest nødvendige. Noen organizere kan også brukes som vesker, mens andre kun er beregnet til å være festet på styret. En organiser er veldig fin å kombinere med en stellebag eller stelleryggsekk. 

Hopp rett til testen her!


Hva bør jeg se etter i en stelleveske?

Når du velger en stelleveske, er det flere faktorer du bør vurdere. Her er noen ting du bør se etter:

 • Størrelse: Velg en stelleveske som er stor nok til å romme alt du trenger å ha med deg, men ikke så stor at den blir tung og vanskelig å bære, eller vanskelig å finne tingene i. Tenk igjennom hva du ønsker å ha med i stellevesken og om du for eksempel vil foretrekke å ha en mindre organizer med det mest nødvendige og for eksempel ha større ting som bæresele og pledd liggende i en bag eller veske i vognkurven. 
 • Organisering: Sjekk at stellevesken har mange lommer og rom for å organisere alt du trenger. Dette gjør det enklere å finne det du trenger når du trenger det.
 • Vanntetthet: Noen stellevesker er impregnerte eller har vannsøyle. Skal du mye ut og gå i regnvær kan dette være en stor fordel, så slipper du at bleiene og skifteklærne blir klissvåte. 
 • Komfort: Velg en stelleveske som er behagelig å bære, enten det er som ryggsekk, skulderveske eller tote-veske. Sørg for at stroppene er polstret og justerbare.
 • Kvalitet: Sørg for at stellevesken er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk og slitasje. Du vil ha en stelleveske som varer lenge og holder seg i god stand.
 • Flekibilitet og funksjonalitet: Noen stellevesker er mer fleksible enn andre og kan brukes både som veske og ryggsekk, eller har lengre stropper for å bæres over skulderen. Fleksibilitet er alltid en fordel. 
 • Brukstid: Se gjerne etter en stelleveske som likesågodt kan brukes også etter bleietiden.

Hopp rett til testen her!


Hva bør jeg ha plass til i en stelleveske?

Når du pakker en stelleveske, er det viktig å ha med alt du trenger for å ta vare på babyen din når du er ute. Hva du behøver avhenger både av barnets alder og årstid, men her er noen forslag til ting du bør ha med i stellevesken din:

 • Bleier: Ha alltid med nok bleier til å vare gjennom hele turen. Litt avhengig av hvor lenge du skal være borte vil rundt tre bleier holde, men husk å fylle på når du kommer hjem igjen. Libero Touch er ekstra myke bleier perfekte for nyfødte med innebygd “lomme” bak for å forhindre lekkasjer. 
 • Våtservietter: Våtservietter er et must med barn, enten de er nyfødte eller større. Du behøver de til å vaske stumpen ved bleieskift på farten, men de er også praktiske ved annet søl og gris når man er på tur. Har du begrenset med plass, finnes det små pakker med våtservietter som er perfekte på tur. 
 • Skiftetøy: Ha alltid med et ekstra sett med skiftetøy i tilfelle babyen din søler eller blir skitten. Det kan også være lurt å ha med en lue og noen tykke ullsokker eller booties avhengig av temperaturen.
 • Mat og drikke: Hvis babyen din har begynt med fast føde er det lurt å ha med både mat og drikke som er enkelt å spise på farten. Om babyen din får morsmelkerstatning må du også ha med nok flasker, kokt vann og pulver. Tåteflasker av glass, som disse fra Elodie Details, er betydelig mer holdbare enn plastflasker og enklere å rengjøre, da det harde materialet ikke får riper, tiltrekker seg farge, lukt eller smak, og heller ikke gir fra seg eventuelle giftstoffer.
 • Stelleutstyr: Ha med stelleutstyr som portabel stellematte, bleieposer og gjerne en salve (f.eks Bepanthen som er like god til sår stump som til tørre kinn eller som leppepomade). Kuldekrem eller solkrem avhengig av årstiden. Noen stellevesker har portabel stellematte inkludert, men har du en stelleveske uten stellematte er disse portable stellemattene fra Elodie geniale med flere lommer til bleier, salver osv, bærehank og avtagbart laken som gjør det lett å vaske stellematten ved behov.
 • Leker: Det kan være lurt å ha med en leke eller bok for å kunne underholde babyen din når dere er ute. Mange babyer blir utålmodige og da er det gull å ha med noe den kan fikle med og underholdes av.  
 • Bæresele eller bæresjal: Å ha med en bæresele eller bæresjal kan være gull verdt dersom babyen blir urolig eller ikke vil ligge i vognen. En bæresele kan ta litt mer plass en et elastisk sjal, men mange synes seler er enklere. Les mer om bæreseler og hvilke som er best i test her
 • Gulpeklut: En gulpeklut er praktisk å ha med i tilfelle gulping under mating.
 • Babyteppe: Enten det er sommer eller vinter er det praktisk å ha med et babyteppe for å kunne regulere temperaturen i vognen (selv om du også bruker vognpose), eller ha rundt baby ved mating/amming utenfor vognen. På sommeren er et tynt teppe, som dette fra Elodie i pustende bomullsmusselin, perfekt.  På vinteren kan et tykkere ullpledd, som disse myke fra Easygrow, varme godt.
 • Smokk og kos: Om barnet ditt bruker smokk kan det være lurt å ha med en eller to ekstra i stellevesken - det er fort gjort å miste en smokk eller at den faller på gulvet og blir skitten. Noen barn roer seg også best med en koseklut eller bamse, så ønsker du at barnet skal sove godt i vognen kan det være lurt å ta med kosen også.

På bildet: Voksi Ida Ising stelleveske, Stokke Limas Bæresele, Elodie Portabel stellematte, Elodie Tåteflaske, Elodie babylue, Elodie kosekanin, Elodie babyteppe, Design Letters vannflaske, Sophie La Girafe Babyleke.

De 11 Beste Stelleveskene i 2023

Å finne den beste stellevesken for deg og babyen din kan være en utfordring, og for å hjelpe deg har vi derfor valgt ut og testet hele 11 ulike stellevesker, stellesekker og organizere. Stelleveskene er vurdert ut ifra funksjonalitet, kvalitet og stil og vårt mål har vært å finne stellevesker som kan imøtekomme forskjellige behov og preferanser. Vi har ønsket å inkludere stellevesker som er egnet for både mødre og fedre, samt stellevesker som kan brukes til forskjellige situasjoner og behov.

Uansett hvilken type stelleveske du velger, er det viktig å velge en som passer dine behov og preferanser. En god stelleveske vil hjelpe deg med å holde alt organisert og tilgjengelig når du er ute og reiser med babyen din. Vi anbefaler deg å lese om alle de forskjellige alternativene vi har evaluert for å finne den vesken som best dekker dine spesifikke behov.  

Våre Toppvalg: 

 • Najell Organizer - Kul og overraskende romslig organizer som er like fin rundt skulderen som på barnevognen
 • KAOS Ransel - Bærekraftig og funksjonell stellesekk med et langvarig og unisex design
 • Easygrow Shoppingbag - Romslig og vanntett bag - perfekt for shopping og oppbevaring av større ting på farten
 • Elodie Organizer - En stilfull og praktisk organizer med plass til de viktigste småsakene på trilletur 

Voksi Ida Ising Citybag 

Stelleveske av premium kvalitet med elegant stil og praktiske løsninger

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 1 899,-
 • Type: Stelleveske
 • Farger: Svart
 • Medfølgende utstyr: Tykk Stellematte med laken og flere oppbevaringslommer, isolert flaskeholder, barnevognskroker 

Voksi® Ida Ising Citybag er en stelleveske for foreldre som ønsker å kombinere elegant luksus med praktisk funksjonalitet. Med høykvalitets, REACH-sertifisert semsket skinn er stellevesken laget i et elegant og tidløst design, og passer like godt til barnevognen som på jobb, shoppingturer eller i selskap. Stellevesken er ikke bare stilfull men også meget funksjonell, med smarte oppbevaringsløsninger som inkluderer flere lommer, både med og uten glidelås. Vesken er meget romslig med en stor og fleksibel åpning som lukkes enkelt med stropper og gir mulighet til å få plass til imponerende mye. En svært praktisk stellematte med en skikkelig tykk og myk madrass er også inkludert. Stellematten har flere geniale lommer i sidene hvor du kan ha bleier, salve og våtservietter, så har du alt du trenger i stellematten. Matten har i tillegg et laken som enkelt kan taes av og vaskes etter behov. Det følger også med en isolert flaskeholder som passer like bra til tåteflasken som til mammas Camelback. Lommen som egentlig er tiltenkt stellematten har også perfekt størrelse til en stor laptop om du ønsker å bruke vesken til jobb. 

Medfølgende genial stellematte med myk madrass, avtagbart laken og flere smarte lommer for oppbevaring av stellesaker

‍Fordeler:

 • Eksklusiv kvalitet - REACH-sertifisert semsket skinn
 • Meget romslig og fleksibel
 • Flere lommer, i ulike størrelser og med og uten glidelås
 • Enkel lukking og åpning som gir god oversikt
 • Tykk, god og supersmart stellematte med flere oppbevaringslommer følger med
 • Isolert flaskeholder som passer de fleste flasker
 • Klassisk og tidløs design, passer like bra til jobb og til fest

‍Ulemper:

 • Ikke vannavvisende

Voksi® Ida Ising Citybag er en klassisk og eksklusiv stelleveske i høykvalitetsskinn som kombinerer stil og funksjonalitet på en imponerende måte. Vesken er blant de aller mest praktiske og gjennomtenkte vi har sett, og samtidig av høy og varig kvalitet og design. Dette er en veske du vil kunne ha glede av i mange, mange år etter at bleieperioden er over.  

Kjøp denne stellevesken hvis… du er ute etter en høykvalitets, stilsikker, og funksjonell stelleveske som kan være med deg også etter babyfasen.

Voksi Ida Ising stelleveske kan kjøpes hos Den Lille Barnebutikken her.

Thule stelleryggsekk

En sporty og meget gjennomtenkt stellesekk alle burde hatt - enten man har barn eller ikke!

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 1 599,-
 • Type: Stellesekk
 • Farger: Svart
 • Medfølgende utstyr: Rompetaske/toalettmappe, smart stellematte med lommer, skittentøyspose

Thule sin stelleryggsekk er et sporty alternativ til den feminine stellevesken. Sekken er laget i et stilrent design, som passer like godt til skogsturer som til byvandring, og er like fin til mammaer som til pappaer. 

Sekken er fullpakket med smarte og gjennomtenkte løsninger, noe som virkelig gjør den til et must-have, uansett om man er i foreldrepermisjon eller ei. Utenpå finner vi to praktiske flaskelommer, som passer både tåteflasker og større drikkeflasker. En lett tilgjengelig frontlomme med magnetlukking er ideell for gjenstander man ofte bruker, som våtservietter. Toppdelen har to separate åpninger: en mindre med diverse oppbevaringsrom og glidelåslomme for personlige gjenstander, mens den andre gir tilgang til et større rom der du blant annet finner en polstret laptoplomme. Her er det også rikelig med plass for diverse større ting, som bæresele eller babyteppe. Sekken er videre delt opp med en avdeler til det nederste rommet som også kan åpnes fra bunn. I det nederste rommet skjuler det seg en genial rompetaske/toalettmappe, med smarte lommer og en praktisk stellematte. Stellematten har også flere smarte lommer integrert. Rompetasken er perfekt til å slenge over skulderen når man skal skifte på babyen og har plass til alt du behøver for et skift. Rompetasken er også utrolig praktisk som en egen liten veske for kortere turer, for eksempel i skogen. En ekstra pose for skittentøy er også inkludert, ideell til skittent babytøy, men også for eksempel til bruk etter trening. For de som ofte er på reise, har sekken i tillegg en bred stropp i ryggen som gjør at du enkelt kan feste sekken på styret til trillekofferten. Det eneste negative å si om denne sekken er at den ikke har fester for å feste på barnevognens styre, så man må enten bære den på ryggen eller plassere den i vognens varekurv når man er ute og triller.

Stellesekken er like god på trening som på barnevognen

Fordeler:

 • Ekstremt gjennomtenkt og praktisk med flere smarte lommer og inndelinger
 • Lomme til laptop
 • Doble flaskelommer
 • Komfortabel å bære
 • Rompetaske/toalettmappe med flere smarte lommer medfølger
 • Smart polstret stellematte med smarte lommer i siden medfølger
 • Skittentøyspose medfølger
 • Sporty og unisex design
 • Stropp til å feste på trillekoffert
 • Fleksibel og mange bruksmuligheter; stelleveske, jobbveske, reiseveske m.m.

Ulemper:

 • Kan ikke henges på barnevognens styre

Thule stellesekk utmerker seg med svært gjennomtenkt design og funksjonalitet - like nyttig under småbarnsårene som på reise, jobb eller trening. Det er rett og slett en sekk alle burde ha, enten man har barn eller ikke. Med medfølgende rompetaske/toalettmappe og stellematte får du mye utstyr for pengene og en sekk du kan bruke i mange ulike situasjoner og ha glede av i lang tid fremover. 

Kjøp denne stelleryggsekken hvis… du ønsker en sporty, funksjonell og romslig stellesekk som passer like godt til bleier som til trening eller jobb.  

Thule Stelleryggsekk kan kjøpes hos Den Lille Barnebutikken her og Jollyroom her.

Elodie stellebag Soft Shell

Stor og romslig veske for foreldre som trenger plass til litt av hvert

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 699,-
 • Type: Stellebag
 • Størrelse: 41 cm x 36 cm x 16 cm
 • Vedlikehold: Tørkes med en fuktig klut. Impregneres ved behov.
 • Farger: 6 ulike farger og mønstre
 • Medfølgende utstyr: Medfølger enkel stellematte, matchende vognkroker. 

Elodie stellebag skiller seg ut med sin generøse størrelse, noe som gjør den til det perfekte valget for de som aldri kan få nok plass. Den gode størrelsen gjør at du aldri behøver å prioritere, og du kan ha med deg alt du vil, fra klumpete bæreseler, tykke babytepper og store babyleker. Størrelsen gjør også denne stellebaggen ideell på reise, som treningsbag eller også med på sykehuset som den beærede fødebagen. 

Store bager har en tendens til å bli rotete og vanskelig å finne ting i, men Elodie stelleveske har flere smarte lommer og rom som bidrar til enkel organisering av de ulike babytingene du ønsker å ha med deg. Det er også en praktisk glidelåslomme øverst som sikrer at du alltid vet hvor du har små verdisaker som nøkler og lommebok. Det følger med en enkel, myk stellematte for bleieskift på farten, og en isolert flaskeholder for å holde drikken varm eller kald. Vesken kan enkelt henges på styret ved hjelp av de medfølgende matchende barnevognskrokene. Det er også et pluss at vesken har to ulike fester for barnevognskrokene, slik at den kan passe godt på enhver vogn (f.eks Stokke Xplory som har smalt feste).  Det eneste negative å si om denne stellebagen er imidlertid at den er så stor at den kan komme litt i veien for gangsteget når du går med den på barnevognen. 

Fordeler:

 • Enorm lagringskapasitet
 • Smarte lommer og praktiske funksjoner
 • Multifunksjonell bruk (fødebag, treningsbag etc.)
 • Passer til alle typer vogner - flere fester til vognkroker
 • Inkluderer en myk og polstret stellematte
 • Kan enkelt festes til barnevognen eller bæres over skulderen

Ulemper:

 • Kan komme litt i veien for gangsteget når den henger på styret på grunn av størrelsen

Dette er en sporty, myk og praktisk stellebag som også er perfekt på reise, som fødebag eller på treningssenteret. Elodie softshell stelleveske er et ideelt valg for de som verdsetter mye plass, og mulighet for orden og organisering i en og samme veske. 

Kjøp Elodie stelleveske hvis… du er ute etter en skikkelig stor, romslig og praktisk stelleveske som har plass til alt mellom himmel og jord.

Elodie Softshell stellebag kan kjøpes hos  Babyshop her, og Pinkorblue her.

Najell organizer

Organizer som er like kul som den er praktisk!

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Veiledende pris: 599,-
 • Type: Organizer
 • Farger: 4 ulike; brun, hvit, grønn og rosa
 • Medfølgende utstyr: Skulderstropp

Najell organizer er en skikkelig kul organizer i teddystoff som passer like fint på barnevognen, som over skulderen som en kul rumpetaske. Organizeren ser kompakt ut, men overrasker med hvor mye den faktisk kan romme takket være det myke, fleksible stoffet. Med denne organizeren har vi faktisk ikke hatt behov for en ekstra stelleveske. Innvendig er også organizeren mer funksjonell en sine konkurrenter, og har mange lommer som gjør det enkelt å organisere alle de ulike tingene man må ha med seg. På utsiden har den også en liten, men svært hendig lomme, perfekt for nøkler eller andre småting. Med den medfølgende skulderstroppen er den enkel å bære med seg for bleieskift på farten, og når bleieperioden er over har du en skikkelig kul veske som rommer mye uten å være for stor.

Fordeler:

 • Stilig og moderne design i teddystoff
 • Meget romslig på tross av kompakt design og utseende
 • Multifunksjonell - like fin som organizer på barnevogn som en kul veske
 • Flere smarte lommer innvendig og utvendig

Ulemper:

 • Stellematte medfølger ikke

Najell organizer er en stilfull, men samtidig praktisk løsning for å ha med deg det essensielle på trilletur.  Organizeren er imponerende romslig med flere smarte lommer for organisering, og kan godt brukes som eneste stelleveske. Med medfølgende skulderstropp er vesken like kul over skulderen som på barnevognen og er et tibehør du vil kunne ha glede av i mange ulike situasjoner og  lenge etter bleieperioden. 

Kjøp Najell Organizer hvis… du er på utkikk etter en kul og romslig organizer som også kan brukes som veske når bleieperioden er slutt. 

Najell Organizer kan kjøpes i Najells egen nettbutikk her.

KAOS Ransel

Bærekraftig og funksjonell stellesekk med et langvarig og unisex design

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Veiledende pris: 1 499,-
 • Type: Stellesekk
 • Størrelse: 30x36x13 cm (14 L), Vekt: 1 kg
 • Vedlikehold: Vaskes med fuktig klut
 • Farger: 4 ulike
 • Medfølgende utstyr: Enkel stellematte, lang stropp til å henge over styret. Barnevognskroker må kjøpes separat. 

KAOS er en innovativ norsk bedrift, grunnlagt av to kvinner som identifiserte et behov i markedet for en kul, unisex stellesekk som kunne være relevant langt utover spedbarnsårene. Med en brennende lidenskap for å revolusjonere og bringe endring til barneproduktindustrien, lanserte de stellesekken som sitt første produkt – en viktig del av deres nåværende kolleksjon. Kaos Ransel er en slags hybrid mellom stelleveske og en kul sekk, laget av resirkulerte PET-flasker og detaljer i vegansk skinn. Kaos Ransel skiller seg fra andre stellevesker på markedet både fordi det er en sekk, og fordi den har et helt unikt design som er litt mer lekent og hipt - og ikke minst passer både menn og kvinner. Sekken kan bæres som en ryggsekk eller henges raskt og enkelt på barnevognen med den medfølgende skulderstroppen, eller ved bruk av barnevognskroker (må kjøpes separat). En stor fordel er at sekken er i et slitesterkt og vannavstøtende materiale som tåler en støyt og holder innholdet tørt på regnværsdager. 

Stellesekken er både praktisk og funksjonell, med flere lommer av ulik størrelse for organisering både innvendig og utvendig. Vi liker særlig godt flaskelommene i hver side (de er dog litt små for noen flasker), og glidelåslommen i front som er perfekt for ting som er greit å ha lett for hånden som f.eks våtservietter. Det er også en stor innvendig lomme med medfølgende myk stellematte. Denne lommen passer også perfekt for en 15 tommers laptop. Vi savner imidlertid en mindre glidelåslomme til verdisaker. 

Fordeler:

 • Bærekraftig og miljøvennlig (laget av resirkulerte PET-flasker)
 • Unikt unisex design
 • Brukstid langt utover småbarnstiden
 • Kan bæres som ryggsekk eller festes på styret
 • Multifunksjonell - Kan brukes som en stelleveske, jobbsekk, eller treningssekk etter behov.
 • Flere lommer for organisering
 • Isolerte flaskelommer på utsiden
 • Passer til en 15'' laptop
 • Separat skulderstropp er inkludert for å enkelt henge på vognen
 • Laget av slitesterkt og vannavstøtende materiale
 • Norsk design
 • Stor og oversiktlig åpning
 • Enkel å åpne og lukke med snøring og magnetisk knapp

Ulemper

 • Flaskelommene er litt små for noen typer flasker

KAOS Ransel er en stilig, unik og ikke minst bærekraftig stelleveske som appelerer til både mammaer og pappaer. Med dens store og mange lommer, er det enkelt å organisere alt du trenger til babyen. KAOS Ransel er ikke bare en stelleveske men også en perfekt jobb-, trenings- eller reisesekk etter at bleieperioden er over, noe som gir den et langt liv og god valuta for pengene.

Kjøp denne stellevesken hvis… du ser etter en miljøvennlig, holdbar og unisex stellesekk som er praktisk, romslig, og som kan brukes i mange år etter at bleietiden er over.

Elodie Crossbody stelleveske

Mellomstor stelleveske som gir deg det beste fra to verdener

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 799,-
 • Type: Stelleveske
 • Vedlikehold: Tørkes med fuktig klut
 • Farger: Beige og svart
 • Medfølgende utstyr: Stellematte, barnevognskroker

Elodie Crossbody stelleveske er den perfekte stellevesken for deg som ønsker en stelleveske som er litt større enn en organizer, men litt mindre enn en typisk stelleveske. Dette gir bedre plass til gangsteg under barnevognens styre og i tillegg er en mindre veske enklere å holde oversikt i. På tross av veskens kompakte utseende er den overraskende romslig og har som andre stellevesker flere lommer for organisering, isolert flaskeholder og en lomme med medfølgende stellematte. Det er også to utvendige lommer som er praktiske til våtservietter eller til å ha mobilen lett tilgengelig. Stellevesken kan enten henges over styret på barnevognen med den medfølgende skulderstroppen eller festes med barnevognkroker (medfølger ikke). Med den lange skulderstroppen er også vesken svært praktisk å bære over skulderen og er minst like fin som en hverdagsveske i mellomstørrelse!

Fordeler:

 • Kompakt, men romslig design
 • Flere lommer for praktisk organisering
 • Like fin som hverdagsveske som stelleveske
 • Gir god plass til gangsteg under vognen

Ulemper:

 • Ikke like mye plass som i store stellevesker

Elodie Crossbody stelleveske er den perfekte hybrid mellom en stellveske og en organizer, og har imponerende god plass til alt du behøver tross dens kompakte utseende. Med smarte oppbevaringslommer og medfølgende stellematte er den garantert å gjøre hverdagen på farten med baby enklere. I tillegg er den  minst like stilig som hverdagsveske og kan brukes langt utover babytiden. 

Kjøp Elodie Crossbody stelleveske hvis… du leter etter en mellomstor, stilfull og praktisk stelleveske som er enkel å organisere og gir rask tilgang til alle dine essensielle babyartikler, samtidig som den kan fungere som en kul hverdagsveske.

Elodie Crossbody stelleveske kan kjøpes hos Babyshop her.

Najell stelleveske

En elegant og praktisk stelleveske med mange fleksible løsninger

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 1 199,-
 • Type: Stelleveske
 • Størrelse: 40 x 30 x 17 cm
 • Vedlikehold: Tørkes av med en fuktig klut
 • Farger: Svart eller beige
 • Medfølgende utstyr: Uttagbar innsats/organizer, enkel stellematte, stropper for å bære som ryggsekk eller crossbody

Ved første øyekast ser Najell stelleveske ut som en klassisk og elegant vanlig håndveske, men innvendig skjuler den smart funksjonalitet som gjør den til den perfekte stelleveske. Kjernen av veskens funksjonalitet ligger i dens uttagbare organizer/innsats. Denne innsatsen, fylt med flere smarte lommer, stellematte og flaskeholder, gjør at du kan organisere alt av babytingene slik du ønsker. Når du skal ut uten babyen, kan du enkelt ta ut innsatsen og du har en helt vanlig veske perfekt til jobb, shoppingturer eller til fest. Har du flere vesker hjemme, kan også den uttagbare innsatsen brukes i dem, noe som gir deg fleksibilitet og gjør det raskt og enkelt å sikre at man alltid har med seg det man trenger til babyen.

En annen unik funksjon med Najells stelleveske er dens medfølgende bærestropper som gir stor fleksibilitet og kan både gjøre vesken til en crossbodyveske, eller festes som en ryggsekk. Stroppene kan også brukes til å enkelt henge vesken over barnevognens styre dersom du foretrekker det fremfor å bruke barnevognskroker (kan kjøpes separat).  

Mulighet for å gjøre om til ryggsekk

Fordeler

 • Uttagbar innsats/organizer med mange lommer
 • Kan raskt omgjøres fra stelleveske til vanlig veske
 • Isolert termolomme til flasker medfølger
 • Enkel stellematte medfølger
 • Medfølgende remmer omgjør vesken til ryggsekk eller cross-body veske
 • Elegant, tidløs design

Ulemper:

 • Barnevognstropper er ikke inkludert og må kjøpes separat.

Najell stelleveske er en elegant, tidløs og praktisk veske som med sin uttagbare organizer/innsats raskt kan omgjøres fra stelleveske til hverdagsveske og tilbake. De medfølgende stroppene gir deg i tillegg fleksibiliteten til å bære vesken som en ryggsekk eller over skulderen (cross-body). Med sin klassiske estetikk, gode funksjonalitet og imponerende fleksibilitet, gir Najell stelleveske deg en veske du vil ha glede av i lang tid.

Kjøp denne stellevesken hvis... du ønsker en elegant, funksjonell og fleksibel veske som lett kan tilpasses ulike behov, enten det er som en stelleveske, håndveske, eller sekk.

Najell Stelleveske kan kjøpes i Najells egen nettbutikk her.

Stokke Xplory signature black stelleveske

Elegant og funksjonell stelleveske med designerfeel

Stokke Xplory Stelleveske, Signature black

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 1 955,-
 • Type: Stelleveske
 • Størrelse: 47 x 31 x 15 cm, 1,14 kg
 • Vannavvisende: Ja
 • Materiale: Kunstskinn, laget av 100% resirkulerte PET-flasker
 • Vedlikehold: ?
 • Farger: Svart
 • Medfølgende utstyr: Enkel stellematte, innvendig isolert flaskelomme

Stokke Xplory Signature Black stelleveske er en lekker veske laget i vannavisende  kunstskinn og materialer av 100% resirkulerte PET-flasker. Med en estetikk som minner om en designerveske, gir den deg både funksjonalitet og stil. Det svarte kunstskinnet og de lekre gulldetaljene fremhever dens luksuriøse preg. På tross av dens minimalistiske og stramme design, gir vesken samtidig brukeren flere praktiske og gjennomtenkte løsninger for alle babyrelaterte behov. Vesken leveres med en enkel, sammenleggbar stellematte og har flere separate lommer for organisering av bleier, våtservietter, flasker, og mer. Den isolerte flaskelommen er ideell for å holde både babyens eller din egen drikke kald eller varm. Et stort pluss er også glidelåslommen innvendig, perfekt for å oppbevare verdisaker som lommebok, nøkler, og mobil. Når babytiden er over er lommen beregnet for stellematten perfekt for en 13-tommers laptop. Det vannavvisende kunstskinnet og glidelåslukkingen øverst sørger for at innholdet holder seg tørt selv under en regnskur, og er et stort pluss. På baksiden av vesken er to hengekroker til å enkelt feste stellevesken på Stokke Xplory barnevogn. Plasseringen av festene gjør imidlertid at vesken ikke passer like godt på andre barnevogner. 

Fordeler:

 • Elegant design og lekre detaljer
 • Kan brukes også etter småbarnstiden som jobbveske eller hverdagsveske
 • Vannavvisende kunstskinn
 • Innvendig lomme passer perfekt til 13-tommers laptop 
 • Flere smarte lommer for organisering
 • Stellematte medfølger
 • Glidelåslomme for småting og verdisaker
 • Isolert flaskelomme som passer både tåteflaske og drikkeflaske
 • Laget av bærekraftige materialer, 100% resirkulerte PET-flasker

Ulemper:

 • Passer best på Stokkevogner på grunn av den smale plasseringen av festekrokene
 • Høy pris

Stokke Xplory signature black stelleveske er en funksjonell og meget lekker stelleveske med kvalitet og estetikk ned til hver minste detalj. Vesken er like fin som stelleveske som jobbveske og kan brukes i lang tid etter permisjonstiden. Vesken passer best på Stokke Xplory barnevogn, og matcher perfekt deres signature edition versjon. Kombinert med praktiske funksjoner og bærekraftige materialer av resirkulerte PET-flasker er dette en veske som er lett å velge!

Kjøp Stokke Xplory Signature stelleveske hvis…  du søker en premium stelleveske som kombinerer elegant design med bærekraft og funksjonalitet.

Stokke Xplory X Signature stelleveske kan kjøpes hos Jollyroom her.

Easygrow Shoppingbag

Romslig og vanntett bag - perfekt for shopping og oppbevaring av større ting på farten

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 399,-
 • Type: Stellebag
 • Tekniske egenskaper: 3000 mm vannsøyle
 • Farger: Exclusive (blå, rosa, grå), basic (grå og svart)
 • Medfølgende utstyr: inget

Easygrow Shoppingbag skiller seg ut med sin enkelhet, og er blant våre favoritter selv om den strengt tatt ikke er en typisk stelleveske. Vesken er ikke det beste valget for de som søker en veske med mange lommer og smarte løsninger, men den er genial for oppbevaring av større essensielle ting man ønsker å ha tilgjengelig i vognen som f.eks bæresele, regntrekk, pledd og så videre. Det unike med denne vesken er at den har en vannsøyle på 3000 mm som gjør at den har betydelig bedre beskyttelse mot regn og snø enn det andre stellevesker har, som i bestefall er impregnert/vannavvisende. Vanntettheten og dens romslige størrelse gjør den også er super å bruke for innkjøpte varer når man er ute og shopper, og ønsker å beskytte dem mot vær og vind. Når babytiden er over er vesken også ypperlig som barnehageveske som kan romme alt fra vått regntøy til matpakker og sko uten problem. For de som allerede har en organizer eller mindre stelleveske er Easygrow Shoppingbag et perfekt supplement som gir ekstra oppbevaringsplass til de større tingene. Fordi vesken er så tynn og lett er den også lett å pakke sammen som et handlenett når den ikke er i bruk. 

Fordeler:

 • Enkel og praktisk for oppbevaring av større gjenstander
 • Vanntett (vannsøyle 3000 mm), beskytter innhold mot fukt og regn
 • Rikelig med plass
 • Flott supplement til en organizer eller mindre stelleveske
 • Kompakt design - enkel å pakke sammen når den ikke er i bruk

Ulemper:

 • Enkelt design uten indre lommer for organisering

Easygrow Shoppingbag er en romslig og enkel stelleveske med vanntette egenskaper (vannsøyle 3000 mm) som gjør den til et perfekt supplement til en organizer eller mindre stelleveske for oppbevaring av større ting som bæreseler, pledd, regntrekk og ikke minst varer. Easygrow Shoppingbag har ikke mange lommer for organisering, og er derfor ikke den ideelle stellevesken for deg som ønsker orden og system, men dens romslighet, kompakte design og vanntetthet gir den svært mange bruksområder og vesken har blitt en favoritt hos oss. 

Kjøp Easygrow Shoppingbag hvis… du trenger en enkel, men romslig og vanntett løsning for å transportere og oppbevare større gjenstander, enten det er for shopping, utflukter, eller barnehagebruk. 

Easygrow Shoppingbag kan kjøpes hos Mimmis her.

Elodie organizer

En stilfull og praktisk organizer med plass til de viktigste småsakene på trilletur 

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 599,-
 • Type: Organizer
 • Farger: 6 ulike
 • Medfølgende utstyr: Barnevognskroker

Elodie Organizer skiller seg ut med sitt stramme og elegante design, tilgjengelig i et stort utvalg farger til å matche både din stil - og det store utvalget av annet vogntilbehør fra Elodie. Til tross for sin kompakte størrelse og stramme design, tilbyr Elodie Organizer mer plass enn mange av sine konkurrenter, og er ideell for oppbevaring av det aller mest nødvendige, som vannflaske, bleier, skift og våtservietter. Organiseren er utstyrt med to smarte lommer på utsiden, perfekte for det du vil ha raskt tak i, samt flere oppbevaringslommer invendig som gir enkel organisering av stort og smått. Det er glidelås rundt hele som sikrer at alle dine gjenstander ligger trygt beskyttet, men merk at den krever litt mer tid å åpne enn andre organizere. Organizeren holder fasongen godt takket være det faste materialet, og de medfølgende barnevognskrokene gjør det enkelt å feste den til vognens styre. En hendig hank i enden gjør den også enkel å bære med seg når bleieskift kaller. Og når bleieperioden er over, fungerer den like godt som toalettmappe!

Elodie Organizer med matchende Elodie vognvotter

Fordeler:

 • Stilfullt design tilgjengelig i mange farger
 • Flere praktiske lommer for god organisering
 • Medfølgende barnevognskroker
 • Glidelåsåpning gjør at alle gjenstandene ligger trygt 

Ulemper:

 • Glidelåsåpningen krever litt tid å åpne

Elodie Organizer er en elegant og praktisk organizer perfekt for deg som verdsetter stil like mye som praktiske løsninger. Organizeren har god plass til det aller mest nødvendige og flere lommer for enkel organisering -  og når bleieperioden er over har du en flott og praktisk toalettmappe!

Kjøp Elodie Organizer hvis... du ser etter en organizer som både er elegant og praktisk.  

Elodie Organizer kan kjøpes hos Mimmis her, Babyshop her, og Lekmer her.

Buddy & Hope organizer

Enkel, rimelig og praktisk organizer med integrert koppholder

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

 • Pris: 349,-
 • Type: Organizer
 • Farger: Svart og beige
 • Medfølgende utstyr: Integrert koppholder

Buddy and Hope Organizer er en enkel, men allikevel praktisk organizer. Organizeren er liten, men du får allikevel plass til det du trenger - både våtservietter, bleier, skiftetøy og en vannflaske. Innvendig er organizeren enkel,  men har noen lommer slik at du får organisert innholdet slik du ønsker. På utsiden er det en glidelåslomme som er perfekt for nøkler, lommebok og andre småting. Det mest unike med denne organizeren er imidlertid flaskelommen på den ene siden, en god løsning for de som ikke har flaskeholder på barnevognen. Denne organiseren har dessverre ikke skulderstropp, så den er litt vanskeligere å bære med seg når man går vekk fra vognen.

Smart koppholder på den ene siden

Fordeler:

 • Praktisk design med indre og ytre lommer
 • Smart ytre glidelåslomme for nøkler, mobil, lommebok osv.
 • Flaskeholder 
 • Rommer en god del på tross av liten størrelse
 • Rimelig priset

Ulemper:

 • Ingen skulderstropp, noe som kan gjøre det vanskelig å ta den med når man forlater vognen.
 • For liten om du skal ha med deg veldig mye

Buddy and Hope Organizer er en rimelig, praktisk og god organizer som skiller seg ut med sin smarte flaskeholder i den ene enden. 

Kjøp Buddy and Hope Organizer hvis... du er ute etter en rimelig og god organizer som også kan holde drikken din. 

Buddy & Hope Organizer kan kjøpes hos Babyshop her og Lekmer her.

Tilbehør til din stelleveske

BeSafe Newborn Haven bæresele - perfekt bæresele for de første 12 månedene. Selen er meget enkel i bruk og behagelig myk. Les mer om vår test av den her.
Ergobaby Aura bæresjal - tar veldig liten plass i stellevesken og er perfekt for de første månedene med baby