Søk

Foreldresiden roterende logo med barnevogn. Alt om graviditet, baby og barn.
Om oss

Alt om graviditet, baby og barn

Vi i Foreldresiden ønsker å være en komplett plattform for alt du måtte lure på når det gjelder graviditet, fødsel, baby og barn. Vi jobber kontinuerlig med å skape nytt og nyttig innhold til leserne våre.

Dersom det er noe du savner, ønsker å lese mer om, eller du har andre tilbakemeldinger til oss, setter vi stor pris på å høre fra deg!
Kontakt oss her.

Signatur Foreldresiden

Hvem vi er

Foreldresiden er en plattform med innhold som har som formål å informere, inspirere og forenkle livet til foreldre og kommende foreldre.

Hvis du prøver å bli gravid, er gravid eller har baby eller større barn vil Foreldresiden bidra med utdypende artikler og guider innenfor tema som graviditet, søvn, ernæring, utstyr og mye mer. Vi jobber kontinuerlig med å fylle nettsiden med masse nyttig innhold. Følg oss på Facebook eller Instagram for å ikke gå glipp av nye artikler.

Et lite barn som går tur i skogen.
To foreldre, en mamma og en pappa, som holder en liten nyfødt baby.
Tre barn, en gutt og to jenter, som sitter sammen og smiler

Hva vi tror på

Vi ønsker å gjøre livet med barn enklere, morsommere og at du som forelder skal ha mer tid til å være med barnet ditt, med partneren din, med deg selv og med dine venner, fremfor å bruke tid på å Google, lese bøker eller henge på forum for å få svar på det du lurer på.

Som vordende eller nybakte foreldre går det gjerne mye tid til research på ulike platformer. Man samler kanskje litt og litt info fra her og der gjennom googling, lesing og forum. Foreldresiden sitt mål er derfor å være en komplett plattform for alt man måtte lure på gjennom de ulike fasene av foreldreskap. Vi skal ikke komme med pekefingeren eller late som om vi har alle de rette svarene. Å være forelder er en unik erfaring, og du er unik, partneren din er unik og barnet ditt er unikt. Det finnes ikke en oppskrift som passer alle. Vi i Foreldresiden ønsker å gi deg de verktøyene og informasjonen du behøver for å gjøre velinformerte valg som er riktig for deg og din familie.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på - nøl ikke med å kontakte oss på post@foreldresiden.no
Hvordan er Foreldresiden finansiert?

Foreldresiden er finansiert gjennom affiliate-programmer (annonse-lenker). Det vil si at når vi linker til et produkt i en nettbutikk, vil vi få en liten kommisjon dersom du gjør et kjøp. Vi samarbeider kun med nettbutikker vi selv har god erfaring med og som er til å stole på. Artikler som inneholder annonselenker (affiliate-lenker) er tydelig merket med dette. Disse inntektene gjør at Foreldresiden kan fortsette å skape masse godt innhold. Foreldresiden er opptatt av at informasjonen vi formidler skal være troverdig, og vi har som mål å lage ærlig og objektivt innhold for våre lesere. Når vi tester produkter er vi merkenøytale, og vi tar aldri betalt for å skrive om spesifikke merkevarer.

Jeg ønsker å skrive artikler for Foreldresiden, hvem kontakter jeg?

Send en epost til post@foreldresiden.no og gi en kort beskrivelse av deg og din bakgrunn, samt hvordan og med hva du mener du kan bidra til Foreldresiden. Vi leser og vurderer alle e-poster vi får, men vær oppmerksom på at vi som regel kun svarer dersom vi ønsker å se nærmere på deg og ditt bidrag.

Jeg har et produkt jeg ønsker at Foreldresiden tester, hvem kontakter jeg?

Vi skriver uavhenige tester av mange ulike produkter relevante for småbarnsforeldre. Dersom du mener at ditt produkt bør inngå i en av testene, nøl ikke med å kontakte oss på post@foreldresiden.no og skriv kort om produktet ditt så kontakter vi deg omgående.

Jeg ønsker et Affiliate-samarbeid mellom Foreldresiden og nettbutikken min, hvem kontakter jeg?

Send en mail til post@foreldresiden.no, så kontakter vi deg omgående. Husk å legge ved navn og telefonnummer.

Logo foreldresiden. Barnevogn

Ris eller ros?
Kontakt oss med det du måtte ha på hjertet!

Følg oss!