Søk

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på - nøl ikke med å kontakte oss på post@foreldresiden.no

Diverse

Hvordan kontakter jeg dere?

Send dine tilbakemeldinger, kommentarer, spørsmål, ris eller ros til post@foreldresiden.no

Hvordan er Foreldresiden finansiert?

Foreldresiden er finansiert gjennom affiliate-programmer (annonse-lenker). Det vil si at når vi linker til et produkt i en nettbutikk, vil vi få en liten kommisjon dersom du gjør et kjøp. Vi samarbeider kun med nettbutikker vi selv har god erfaring med og som er til å stole på. Artikler som inneholder annonselenker (affiliate-lenker) er tydelig merket med dette. Disse inntektene gjør at Foreldresiden kan fortsette å skape masse godt innhold. Foreldresiden er opptatt av at informasjonen vi formidler skal være troverdig, og vi har som mål å lage ærlig og objektivt innhold for våre lesere. Når vi tester produkter er vi merkenøytale, og vi tar aldri betalt for å skrive om spesifikke merkevarer.

Jobb og annonsesamarbeid

Jeg ønsker å skrive artikler for Foreldresiden, hvem kontakter jeg?

Send en epost til post@foreldresiden.no og gi en kort beskrivelse av deg og din bakgrunn, samt hvordan og med hva du mener du kan bidra til Foreldresiden. Vi leser og vurderer alle e-poster vi får, men vær oppmerksom på at vi som regel kun svarer dersom vi ønsker å se nærmere på deg og ditt bidrag.

Jeg har et produkt jeg ønsker at Foreldresiden tester, hvem kontakter jeg?

Vi skriver uavhenige tester av mange ulike produkter relevante for småbarnsforeldre. Dersom du mener at ditt produkt bør inngå i en av testene, nøl ikke med å kontakte oss på post@foreldresiden.no og skriv kort om produktet ditt så kontakter vi deg omgående.

Jeg ønsker et Affiliate-samarbeid mellom Foreldresiden og nettbutikken min, hvem kontakter jeg?

Send en mail til post@foreldresiden.no, så kontakter vi deg omgående. Husk å legge ved navn og telefonnummer.