Søk

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på - nøl ikke med å kontakte oss på foreldrerådet.no@gmail.com

Diverse

Hvordan kontakter jeg dere?

Send dine tilbakemeldinger, kommentarer, spørsmål, ris eller ros til post@foreldresiden.no

Hvordan er foreldresiden finansiert?

Foreldresiden er finansiert gjennom affiliate-programmer. Slike inntekter gjør at foreldresiden kan fortsette å skape masse godt innhold. Artikler som inneholder annonselenker er tydelig merket med dette. Foreldresiden er opptatt av at informasjonen vi formidler skal være troverdig, og vi har som mål å lage ærlig og objektivt innhold for våre lesere, på tross av affiliate-samarbeid.

Jobb og annonsesamarbeid

Jeg ønsker å skrive artikler for Foreldresiden, hvem kontakter jeg?

Send en epost til post@foreldresiden.no og gi en kort beskrivelse av deg og din bakgrunn, samt hvordan og med hva du mener du kan bidra til Foreldresiden. Vi leser og vurderer alle e-poster vi får, men vær oppmerksom på at vi som regel kun svarer dersom vi ønsker å se nærmere på deg og ditt bidrag.

Hvordan søker jeg jobb hos Foreldresiden?

Per nå har vi ingen ledige stillinger, men kontakt oss gjerne på post@foreldresiden.no og fortell litt om deg selv, din bakgrunn og hva du kan bidra med til Foreldresiden, så vil vurdere det og ta vare på informasjonen og kontakte deg dersom det dukker opp noe.

Jeg ønsker et kommersielt samarbeid/annonsere mitt produkt på Foreldresiden, hvem kontakter jeg?

Send en mail til post@foreldresiden.no med en kort beskrivelse av produktet ditt og hvordan du ser for deg samarbeidet, så kontakter vi deg omgående. Husk å legge ved navn og telefonnummer.