Småbarn

Beltestol: Best i test 2024 (De 15 beste)

Sikkerhet i bil er essensiellt, spesielt når det gjelder våre minste passasjerer. Med teknologiske fremskritt blir heldigvis både biler, veier og ikke minst bilstoler stadig sikrere. Våre barn er det mest verdifulle vi har, og valget av en trygg beltestol er en viktig beslutning. Med sikkerhet som prioritet, er det vårt mål å gi deg informasjonen du trenger for å gjøre et informert valg om den beste og sikreste beltestolen for ditt barn.

Hva er en beltestol?

En beltestol er den siste bilstolen du behøver før barnet kan sitte direkte i bilsetet med bilbeltet. Disse stolene er alltid fremovervendte og benytter bilens eget sikkerhetsbelte for å holde barnet fast. Beltestoler kan brukes fra barnet er cirka 4 år og til de er rundt 10-12 år gamle, og blir derfor ofte stolen barnet bruker lengst. Det er imidlertid anbefalt å ikke ta i bruk beltestol før barnet har vokst ut av sin bakovervendte småbarnsstol, da bakovervendte seter gir betydelig bedre beskyttelse for yngre barn. Det anbefales derfor at man sitter bakovervendt så lenge som mulig.  Det finnes nemlig flere beltestoler som, i tillegg til vektgruppe 2 og 3 (15-36 kg), også dekker vektgruppe 1 (9-18 kg). Dette vil si at de kan brukes som en fremovervendt småbarnsstol. Siden det er anbefalt å feste barnet bakovervendt så lenge som mulig, er denne løsningen ikke anbefalt. Det er også viktig å nevne at på noen beltestoler er det mulig å fjerne seteryggen slik at det blir mer som en beltepute. Dette er ikke anbefalt da seteryggen bidrar med veldig god beskyttelse ved en sidekollisjon. 

Montering: Beltestoler kan festes enten med Isofix eller bilens belter. Isofix-festede stoler anbefales der det er mulig, da stoler festet uten Isofix potensielt vil være løse i bilen når de ikke er i bruk, noe som kan utgjøre en risiko for andre passasjerer i bilen. Er stolen festet med iso-fix vil den alltid være festet til bilen uavhengig av om barnet sitter i den eller ikke. 

Brukstid: I henhold til regelverket må alle barn under 135 cm (og 36 kg) benytte en bilstol tilpasset deres høyde og vekt. For barn mellom 135-150 cm skal det brukes bilstol hvis tilgjengelig i bilen; ellers skal bilens eget belte brukes. Selv etter at barnet når 135 cm, er det anbefalt å fortsette å bruke beltestolen så lenge som mulig. Vær imidlertid oppmerksom på vekt- og høydebegrensninger for din spesifikke stol (maksvekt 36 kg for R44-godkjente stoler og maks høyde 150 cm for iSize R129-godkjente stoler), og slutte å bruke den når barnet når disse grensene.

Andre typer bilseter:

 • Babykrybber: Dette er en løsning for premature babyer, og er noe de færreste har behov for å kjøpe. Babykrybber skal kun brukes når det er behov for det, f.eks premature barn som av medisinske årsaker ikke kan sitte i babystol. Trygg trafikk anbefaler å bruke babystol fremfor babykrybbe dersom mulig. Les mer om babykrybber og hvilken som er best i test her
 • Babybilstol: Dette er den første stolen babyen har, og typisk den du tar med babyen hjem fra sykehuset i. Denne stolen brukes i relativt kort tid, fram til barnet er rundt 12-15 mnd. Dette avhenger både av vekt og lengde på barnet, og om barnet kan sitte selv. Les mer om babybilstoler og hvilke som er best i test her.
 • Småbarnsstol: Når babyen har vokst ut av babystolen i 12-15 måneders alderen må du bytte til en småbarnsstol. Denne kan brukes fra barnet er ca. 6 mnd og opp til 4-6 år, avhengig av barnets høyde og vekt. Det er, i likhet med babystolen, anbefalt at man bruker denne så lenge som mulig. Det finnes tre ulike varianter av småbarnsstoler; bakovervendte, fremvervendte og kombistoler som kan vendes begge veier. Det er alltid anbefalt å montere småbarnsstoler bakovervendt. Det finnes også noen småbarnsstoler som kan brukes fra fødsel, det er imidlertid alltid anbefalt å bruke babystoler til de minste barna, da dette er det tryggeste. Les mer om småbarnsstoler og hvilke som er best i test her.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe beltestol?

Når man skal kjøpe en beltestol, er sikkerheten for mange det viktigste kriteriet. Alle beltestoler som selges i EU og Norge må  være godkjent i henhold til enten R-44.04 eller R-129 (i-size)-standardene. Disse regelverkene er strenge og sikrer trygghet for forbrukeren. Allikevel er det mindre forskjeller på sikkerhet mellom ulike modeller. Det er viktig å merke seg at sikkerheten til en beltestol ikke alltid korrelerer direkte med prisen. Noen rimeligere modeller kan være like sikre, eller til og med sikrere, enn dyrere alternativer. Dyrere stoler kan tilby ekstra funksjoner, finere materialer og enklere montering. I testen nedenfor går vi igjennom de sikreste beltestolene på markedet. Andre ting man bør tenke på når man skal velge beltestol er:

 • Kompatibilitet i bil: Sjekk om beltestolen passer i bilen din. Ikke alle beltestoler er kompatible med alle biltyper. Sjekk om bilen din har Isofix-fester eller om setet kun må monteres med bilbelter. Vurder også størrelsen på setet i forhold til bilens innvendige plass og setenes vinkel. De fleste bilstolprodusenter gir oversikter over hvilke bilmodeller deres stoler passer i.
 • Montering og brukervennlighet: Enkel montering er også viktig for sikkerheten, da korrekt installasjon er avgjørende.
 • Plassbehov: Tenk på hvor mange stoler du trenger i bilen. Har du behov for å få plass til flere stoler i baksetet, eller må det være plass til en person i midtsetet? Noen beltestoler er designet for å være mer plassbesparende, noe som kan være en viktig faktor hvis du trenger flere seter.
 • Vedlikehold og materialer: Velg en beltestol med vaskbare trekk for enklere vedlikehold. Dette er spesielt praktisk da beltestoler ofte blir skitne og trenger regelmessig rengjøring.
 • Uønskede stoffer: Vær oppmerksom på eventuelle kjemikalier i materialene som er brukt, som flammehemmere og ftalater. Vær klar over at de kjemikaliene som brukes i bilstoler ikke er forbudte, noe som betyr at fagmyndighetene ikke har vurdert at de har en høy skaderisiko. Å ønske å unngå disse kjemikaliene er derfor fra et føre-var-prinsipp. Alle stolene i denne testen har et svært lavt nivå av uønskede stoffer.

Om testen av beltestoler

Årlig utføres en omfattende europeisk bilstoltest, ofte kjent som ADAC-testen. Dette er et samarbeid mellom ADAC, som er Tysklands og Europas største bilistorganisasjon, og ICRT (International Consumer & Research Testing) – et globalt nettverk bestående av over 40 forbrukerorganisasjoner fokusert på forbrukerforskning og produkttesting. I tillegg til ADAC-testen, utføres Plus-testen i Sverige, som spesifikt vurderer småbarnsstoler, men ikke babystoler eller beltestoler. Både Forbrukerrådet og NAF i Norge utfører også bilstoltester, men med et mindre utvalg sammenlignet med ADAC, noe som kan påvirke sammenlignbarheten av resultatene. Du kan lese mer om testing av bilstoler her

Vår oversikt over de beste og tryggeste beltestolene bygger på ADAC-testene, som gjennomføres to ganger årlig og dekker et bredt spekter av bilstoler tilgjengelige på markedet. Vi oppdaterer våre anbefalinger så snart nye testresultater fra ADAC blir tilgjengelige. ADAC evaluerer bilstoler basert på flere kriterier som sikkerhet, brukervennlighet, ergonomi, tilstedeværelsen av skadelige stoffer, og vedlikehold av stolen. ADAC gir en score på hver av de nevnte egenskapene, og en totalscore basert på disse. Her vektes sikkerhet med kun 50%. Foreldresiden tar utgangspunkt i ADAC sine poengsummer på de enkelte egenskapene, men vekter sikkerhet med 80%, fordi vi mener at det er det aller viktigste. Under finner du de 15 beltestolene som har fått best resultater på både totalscore og sikkerhet totalt av alle ADAC-testene gjort siden 2015. Vær oppmerksom på at jo lavere poengsum, jo bedre resultat er det. Poengsum mellom 0,6-1,5 er betegnet som "veldig bra", og poengsum mellom 1,6-2,5 er betegnet som "bra". Det er verdt å merke seg at de aller fleste stolene som selges på markedet idag er svært trygge, da sikkerhetskravene i Europa allerede er svært strenge. Stolene under er de som har kommet helt til topps sikkerhetsmessig, men det betyr ikke at stoler som ikke er på listen ikke er sikre. Det er en lang liste med stoler som har fått betegnelsen "bra" fra ADAC. Du kan se den fullstendige testen til ADAC her. Merk at stoler som ikke selges lengre eller ikke selges i Norge er utelatt fra denne oversikten.

De 15 beste beltestolene i 2024

Oppdatert våren 2024, ihht. nyeste ADAC-resultater publisert 21.05.2024.

1. Cybex Solution G i-Fix

Cybex Solution G i-Fix
Cybex Solution G i-Fix

Cybex Solution G i-Fix er en beltestol for barn mellom 100-150 cm og kan brukes til barnet veier hele 50 kg. Denne stolen har vist seg å prestere meget godt i flere uavhengige tester, inkludert ADACs grundige bilstoltest. Den har meget gode resultater på alle faktorer i ADAC sin bilstoltest, og har også oppnådd anerkjennelse som både 'Best i Test' og 'Bra Kjøp' i Råd og Rön sin omfattende bilstoltest fra 2023 i Sverige. Stolen monteres med ISOFIX for stabil og sikker festing i bilen, mens barnet sikres med bilens trepunktsbelte. Stolen er utstyrt med flere innovative funksjoner som bidrar til både sikkerhet og komfort. En nøkkelfunksjon er den tilbakelente hodestøtten som forhindrer at barnets hode vipper fremover under søvn. Hodestøttens justerbarhet i 12 posisjoner sikrer en perfekt tilpasning til barnets vekst. For å øke sikkerheten ved sidekollisjoner, er stolen utstyrt med et integrert L.S.P-system (Lineær Sidekollisjonsbeskyttelse). En annen viktig funksjon er dens luftventilasjonssystem, som holder stolen komfortabel selv på varme dager.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 1,7
 • Sikkerhet: 1,9
 • Brukervennlighet: 1,6
 • Ergonomi: 1,8
 • Uønskede stoffer: 1
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,7

Cybex Solution G i-Fix kan kjøpes hos Den Lille Barnebutikken her, Jollyroom her, Kjopbarnevogn her.

2. Nuna Aace LX

Nuna Aace LX
Nuna AACE LX

Nuna AACE LX er en stilfull og funksjonsrik bilstol som kombinerer elegant design med toppmoderne sikkerhetsfunksjoner.  Denne modellen har vunnet anerkjennelse for design og sikkerhet med både Red Dot Product Design 2021-prisen og iF DESIGN AWARD 2022, samt meget gode sikkerhetsresultater i ADAC-testen (1,9 score). Stolen har også blitt rangert høyt i sikkerhetstesten utført av det svenske magasinet Råd & Rön i 2023, der den oppnådde en bemerkelsesverdig fjerdeplass. En av de mest innovative funksjonene til Nuna AACE LX er dens unike 3D-vekstsystem. Dette systemet tillater enkel justering av både setedybde og skulderbredde, som tilpasses parallelt med justeringen av hodestøtten. For å forsterke sikkerheten ytterligere, er Nuna AACE LX utstyrt med en avtakbar sidekollisjonsbeskyttelsesmodul.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 1,9
 • Sikkerhet: 1,9
 • Brukervennlighet: 1,8
 • Ergonomi: 1,8
 • Uønskede stoffer: 1
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,8

Nuna Aace LX kan kjøpes hos Jollyroom her.

3. Joie i-Traver

Joie i-Traver

Joie i-Traver, en del av Joiesin eksklusive Signature-kolleksjon, skiller seg ut som en estetisk tiltalende beltestol. Stolen tilbys i fire stilfulle og dempede fargetoner. Joie i-Traver festes enkelt til bilen med Isofix, noe som sikrer enkel installasjon og sikkerhet. Stolen er designet for å vokse med barnet, med en enkel justeringsmekanisme for å heve nakkestøtten og tilpasse seg barnets høyde over tid. Stolen er laget i temperaturregulerende tekstiler som kan tas av og vaskes i maskin.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 1,9
 • Sikkerhet: 1,9
 • Brukervennlighet: 1,9
 • Ergonomi: 2,1
 • Uønskede stoffer: 1
 • Vedlikehold og rengjøring: 2

Finn beste pris på Joie i-traver under:

4. Cybex Solution T i-Fix

Testvinner ADAC høst 2023
Beltestol Cybex Solution T i-Fix
Cybex Solution T i-Fix

Cybex Solution T i-Fix utmerker seg som testvinner i ADAC sin høst-test 2023, og representerer en bilstol av høy kvalitet designet for å vokse med barnet ditt fra 3 års alder og opp til ca. 12 år (100-150 cm, 15-50 kg). Stolen har en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert en patentert, vippbart hodestøtte som hindrer barnets hode i å falle fremover når det sover, og avansert sidekollisjonsbeskyttelse. Hodestøtten kan justeres i tre posisjoner for optimal komfort, enten barnet er våkent eller sover. Stolen vokser med barnet, og tilbyr 12 høydeinnstillinger og automatisk breddejustering for enkel tilpasning til plutselige vekstspurter. I tillegg sørger et omfattende luftventilasjonssystem for behagelig temperatur hele året, med et Plus-stoffalternativ som tilbyr enda bedre luftsirkulasjon takket være mesh-innlegg.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,0
 • Sikkerhet: 2,1
 • Brukervennlighet: 1,9
 • Ergonomi: 1,8
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,7

Cybex Solution T i-Fix kan kjøpes hos Den Lille Barnebutikken her, Jollyroom her.

5. Britax Römer Discovery Plus 2

Britax Rømer Discovery Plus 2 er en nyhet fra Britax testet av ADAC høsten 2023. Bilstolen har fått gode resultater, særlig på sikkerhet. Stolens slanke design muliggjør plassering av opptil tre seter ved siden av hverandre i baksetet på mange bilmodeller. Hodestøtten er enkel å justere, med tydelige markeringer for korrekt plassering, og ISOFIX-systemet sørger for enkel og sikker montering. Setetrekket kan enkelt tas av og vaskes i maskin, noe som er en betydelig fordel.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,3
 • Sikkerhet: 2,1
 • Brukervennlighet: 2,5
 • Ergonomi: 2,0
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,4

Britax Römer Discovery Plus 2 kan kjøpes hos Pinkorblue.no her.

6. Britax Römer Hi-Liner

Britax Römer Hi-Liner er en nyere stol fra Britax testet av ADAC i 2024 med gode resultater. Stolen er smal, og muliggjør montering av tre beltestoler i bredden. I tillegg har stolen iso-fix-fester som kan brukes ibiler med iso-fix, ellers kan man også kun bruke bilbeltet. Dette er en rimelig og god beltestol.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,3
 • Sikkerhet: 2,1
 • Brukervennlighet: 2,5
 • Ergonomi: 2,0
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,4

(Testet av ADAC våren 2024)

Britax Römer Hi-Liner kan kjøpes hos Mimmis.no her, og hos Den Lille Barnebutikken her.

7. Britax Römer Discovery Plus

Beltestol Britax Römer Discovery Plus
Britax Römer Discovery Plus

Britax Römer Discovery Plus er forgjengeren til Discovery Plus 2 nevnt over. Bilstolen er slank og gir i flere biler plass til tre seter på rad, noe som er ideelt for familier med flere barn. Stolen har ISOFIX-fester for enkel og sikker installasjon. Trekkene er maskinvaskbare, noe som er en stor fordel.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,6
 • Sikkerhet: 2,1
 • Brukervennlighet: 3,0
 • Ergonomi: 2,0
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 3,7

Britax Römer Discovery Plus kan kjøpes hos Jollyroom her.

8. Britax Römer Adventure Plus 2

Britax Adventure Plus 2 er en nyhet fra Britax testet av ADAC høsten 2023. Setet har et slankt design som muliggjør plassering av tre seter side om side i mange bilmodeller, og hjelpsomme markeringer på hodestøtten gjør innstillingen enkel ved bilbytte. Setet har også et avtakbart og maskinvaskbart trekk, samt justerbar ryggstøtte for tilpasning til ulike bilmodeller.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,3
 • Sikkerhet: 2,2
 • Brukervennlighet: 2,5
 • Ergonomi: 1,9
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,4

Britax Römer Adventure Plus 2 kan kjøpes hos Pinkorblue.no her.

9. Britax Römer Adventure Plus

Bilde av Britax Römer Adventure Plus Beltestol

Britax Römer Adventure Plus er den eldre versjonen av Adventure Plus 2 over. Stolen har fått like god ADAC-score på sikkerhet og ergonomi som den nyere Adventure Plus 2, men er noe mindre brukervennlig og vanskeligere å vedlikeholde.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,7
 • Sikkerhet: 2,2
 • Brukervennlighet: 3,0
 • Ergonomi: 1,9
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 3,7

Britax Römer Discovery Plus kan kjøpes hos Mimmis.no her, eller hos Jollyroom her.

10. Britax Römer Kidfix M i-Size

Bilde av Britax Römer Kidfix M i-Size Beltestol
KIDFIX M i-SIZE fra Britax Römer

KIDFIX M i-SIZE fra Britax Römer er en sikker og komfortabel beltestol for barn mellom 3,5 og 12 år, som passer i de fleste biler og gir mulighet for tre seter ved siden av hverandre i baksetet. Setet har en tynn ramme, ventilasjonshull for komfort, justerbar hodestøtte, og er laget av resirkulert polyester. Det kan festes med bilens trepunktsbelte og ISOFIX, og har et avtakbart, maskinvaskbart trekk.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,0
 • Sikkerhet: 2,4
 • Brukervennlighet: 1,6
 • Ergonomi: 1,9
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,5

Britax Römer Kidfix M i-Size kan kjøpes hos Mimmis.no her, Den Lille Barnebutikken her.

11. Maxi-Cosi Morion

Bilde av Maxi-Cosi Morion beltestol

Morion fra Maxi-Cosi er en brukervennlig og sikker beltestol som er tilpasset barn fra 3,5 til 12 år (15-36 kg) og kan justeres i høyden fra 100 til 150 cm for å vokse i takt med barnet ditt. Stolen kan enkelt og raskt festes i bilen med ISOFIX, noe som gir ekstra stabilitet selv når barnet ikke sitter i setet. Nakkestøtten kan smidig justeres via overdelen av stolen, og ryggstøtten følger med i justeringen.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,0
 • Sikkerhet: 2,5
 • Brukervennlighet: 1,5
 • Ergonomi: 1,9
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,0

Maxi-Cosi Morion kan kjøpes hos Jollyroom her.

12. Maxi-Cosi Kore Pro

Bilde av Maxi-Cosi Kore Pro beltestol

Kore Pro I-Size fra Maxi-Cosi er en brukervennlig og sikker beltestol som kombinerer praktisk design med høye sikkerhetsstandarder. Stolen kan justeres i høyde og bredde for å vokse med barnet, og kan monteres med eller uten ISOFIX. Det unike med Kore Pro I-Size er ClickAssist lysfunksjonen, som lyser opp setebelteområdet og gjør det enkelt for barnet å feste beltet selv i mørke omgivelser. Stolen er dekket med bambustekstil for optimal temperaturregulering, og har avtakbart tekstil for enkel rengjøring.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,1
 • Sikkerhet: 2,5
 • Brukervennlighet: 1,6
 • Ergonomi: 2,0
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,9

Maxi-Cosi Kore pro kan kjøpes hos Den Lille Barnebutikken her.

13. Maxi-Cosi Kore

Maxi-Cosi Kore er en litt rimeligere og enklere versjon av Maxi-Cosi Kore Pro over, der hovedforskjellene er litt mer komfortabelt og pustende stoff og Click Assist lys på Pro-modellen. Stolene er ellers like på de fleste områder, og har fått samme poengscore på alle parametere i ADAC-testen. Kore kan brukes fra barnet er 100 cm til 150 cm. og ca 12 år.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,1
 • Sikkerhet: 2,5
 • Brukervennlighet: 1,6
 • Ergonomi: 2,0
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,9

Maxi-Cosi Kore  kan kjøpes hos Jollyroom.no her.

14. Britax Römer Kidfix i-Size

Britax Römer Kidfix i-Size er også en av Britax smale beltestoler som muliggjør plass til tre beltestoler ved siden av hverandre i bilen. Stolen har også kommet på 2. plass i svenske Råd og Røn sin sikkerhetstest av bilstoler.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 1,8
 • Sikkerhet: 2,4
 • Brukervennlighet: 2,5
 • Ergonomi: 1,8
 • Uønskede stoffer: 2,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,4

Britax Römer Kidfix i-size kan kjøpes hos Mimmis.no her.

15. Maxi-Cosi Titan Plus i-Size

Maxi-Cosi Titan plus er helt unik, da dette er den eneste beltestolen i denne oversikten som kan brukes helt fra ca. 15 måneder og opp til barnet er rundt 12 år (merk imidlertid at denne beltestolen er forovervendt slik alle beltestoler er, og barn er anbefalt å sitte bakovervendt i bil så lenge som mulig, påkrevd til de er 15 måneder, men anbefalt til de er minst 4-5 år). Vi anbefaler derfor at du ikke tar i bruk denne beltestolen før barnet har vokst ut av sin bakovervendte småbarnstol, men funksjonaliteten kan være praktisk ved sporadisk bruk til barn over 15 måneder, f.eks som en bilstol i besteforeldres bil som har barnebarn i ulike aldre.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 2,5
 • Sikkerhet: 2,5
 • Brukervennlighet: 2,6
 • Ergonomi: 2,2
 • Uønskede stoffer: 1,0
 • Vedlikehold og rengjøring: 2,3

Maxi-Cosi Titan Plus kan kjøpes hos Pinkorblue.no her.

Andre trygge valg

Felles for bilstoler som produseres idag og er godkjent etter i-Size-standarden eller R44-standarden (obligatorisk i Europa) er at de følger strenge sikkerhetskrav. Det er derfor mange andre stoler som ikke nådde til topps i denne testen, som allikevel vil kunne være trygge valg. Følgende bilstoler er testet av ADAC og fått en totalscore på 2,5 eller bedre, samt en score på sikkerhet på 2,5 eller bedre (2,5 eller bedre er regnet som "bra").

Vurderer du å bytte til beltestol fordi du har et barn som ikke liker å sitte bakovervendt, f.eks fordi han eller hun blir veldig kvalm?

Bilde av Cybex Anoris T i-size
Cybex Anoris T i-Size - Første bilstol med integrert kollisjonspute

Les vår test av stolen Cybex Anoris T i-Size som er første forovervendte stol med integrert airbag, og sikkerhetstestvinner hos ADAC i 2022! Stolen kan brukes opp til ca 6 år. Les hele testen og omtalen her.

Kjøp Cybex Anoris T i-size hos Den Lille Barnebutikken her.


Usikker på hva slags bilstol du skal kjøpe? Les vår store bilstolguide her!