Småbarn

Polarn O. Pyret WeatherPRO® Stormy Skalljakke - Best i test 2023

Skalltøy er svært allsidig yttertøy konstruert for å være både vannavvisende og pustende, noe som sikrer svært god komfort. Skalltøy er perfekt som ytterste lag i "lag-på-lag"-prinsippet og er enkelt å kle opp eller ned i forhold til temperatur og værforhold - det er derfor et type plagg som kan brukes gjennom hele året, sommer som vinter. Vi har testet mange ulike skalltøy, og kåret Polarn O. Pyret WeatherPRO® Stormy Skalljakke til Best i Test 2023. Les mer under for å finne ut hvorfor!

Polarn O. Pyret WeatherPRO® Stormy Skalljakke - Best i test 2023

Allsidig skalljakke av høy kvalitet med svært smarte funksjoner og lang brukstid

  • Pris: ca. 999,-
  • Vannsøyle: minst 12 000 mm
  • Teipede sømmer: Ja
  • Pusteevne: minst 7000 g/m2/24h
  • Extend size: Nei
  • Størrelser: 80-140

Polarn O. Pyret PO.P WeatherPRO® Stormy skalljakke er en gjennomtenkt jakke full av smarte funksjoner og ikke minst god kvalitet. Jakken har et enkelt og klassisk design, og kommer i 9 ulike flotte farger. Jakken leverer svært gode tekniske egenskaper med en vannsøyle på minst 12 000 mm, teipede sømmer og en pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Den tåler med andre ord et høyt aktivitetsnivå og skikkelig ruskevær. 

Skalljakken er designet med et innvendig meshfor, som gir god ventilasjon og komfort. Selve jakken oppleves kvalitetsmessig og slitesterk. Jakken har justeringsmuligheter i livet og formsydde ermer for optimal passform. Ermeavslutningene er justerbare og foret med deilig fleece, noe som bidrar til ekstra komfort. Den samme myke og behagelige fleeceforet er også brukt i halskanten. Hetten er avtagbar med trykknapper, og sitter godt rundt hodet på grunn av elastisk strikk i hver side, samt justeringsmulighet på baksiden.  Sikkerheten er godt ivaretatt med godt synlige refleksdetaljer både foran og bak. 

Et unikt trekk som vi liker svært godt med denne jakken er muligheten til å feste enten Polarn O. Pyret Vindfleece eller Lettvektsjakke (lett boblejakke) på innsiden av skalljakken ved hjelp av skjulte trykk-knapper. Dette gjør skalljakken svært allsidig. På milde, regnfulle dager er skalljakken super alene. På kjøligere dager kan man kombinere med vindfleecejakken, som også kan brukes alene. På vinteren kan du kombinere skalljakken med lettvektsjakken. Dette systemet gir en unik tilpasningsevne for å møte skiftende værforhold og ulike årstider.

Polarn O. Pyret PO.P WeatherPRO® Stormy skalljakke en ypperlig jakke for alle værforhold, og med sin kombinasjon av høy kvalitet, smarte funksjoner, komfort og allsidighet kåres den til Best i Test 2023!

Polarn O. Pyret PO.P WeatherPRO® Stormy skalljakke kan kjøpes hos Polarn O. Pyret her.

Anbefalt tilbehør:

Polarn o. Pyret Vindfleece som kan brukes i kombinasjon med skalljakken vha. skjulte knapper på innsiden. Perfekt på litt kaldere høst- og vår-dager!
Polarn o. Pyret lett boblejakke som kan brukes i kombinasjon med skalljakken ved hjelp av skjulte knapper på innsiden. Perfekt om du ønsker å bruke skalljakken på vinterstid!
Verdens beste sokker spør du oss! Polarn o. Pyret sklisikre sokker i myk merinoull er både lett å ta på foten og sitter som et skudd!
Stillongs i myk merinoull er et perfekt første lag under skallbuksen
Ullundertrøye i myk merinoull er et perfekt første lag under skalljakken.