Søk

Must Watch

Nyeste guider

Barnevogn: En komplett guide 2021 (Vogntyper, kjøpsguide, priser)

Å kjøpe barnevogn er som regel en dyr, men god investering. For å sikre at du ikke gjør et bomkjøp, er det lurt å gjøre godt med research på forhånd. I denne artikkelen har vi samlet alt du trenger å vite for å kunne gjøre et godt og veloverveid kjøp. Vi vil gå igjennom de ulike typene vogner som fins, hva du bør ha tenkt igjennom før du kjøper en vogn, og hvilke funksjoner du bør vurdere om du ønsker på din vogn. Lykke til med kjøpet!

Den ultimate guiden til bilstoler til baby og barn (regelverk, ulike typer bilstoler, isofix, base, best i test, hva må du tenke på)

Det å gå til innkjøp av bilstol til barn er en viktig, men kostbar affære. Det er mange vurderinger å ta, og det er viktig å velge en stol som er riktig for deres bruk. I denne artikkelen vil vi gå igjennom alt du behøver å vite når du skal gå til innkjøp av bilstol til barnet ditt.

Komplett utstyrsguide: Dette trenger du til barnehagestart (klær, utstyr, størrelsesguide, gratis sjekkliste))

Noen gleder seg og andre gruer seg til den store dagen da poden skal begynne i barnehagen. Plutselig er det ikke lenger du som har ansvar for arvingen store deler av dagen. Og hva behøver lille mini egentlig når han er der? Man vil jo nødig at han skal fryse, være sulten eller mangle noe! For å gjøre det enklere for deg har vi samlet alt du behøver å vite om klær og utstyr, samt vårt beste tips for å kjøpe klær i riktig størrelse til riktig sesong!

Fødebaggen: En komplett guide (hva du trenger til fødselen, til barsel, til partner og til baby)

Å pakke fødebagen er en fin og koselig forberedelse til fødsel. Men det kan være vanskelig å vite hva man får bruk for og trenger til seg selv, partner og baby både før og etter fødsel. For å hjelpe deg har vi samlet en komplett oversikt over alt du behøver i fødebagen!

Følg oss!