Søk

Våre nyeste artikler

Skalltøy til barn - Best i test 2023

Det er noe som heter at det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær. De fleste barn elsker å være ute uansett vær, men har de ikke gode klær kan de bli både kalde og våte. Som forelder vil man helst unngå at barnet fryser, og riktig bekledning tilpasset årstid og værforhold er derfor helt avgjørende for barnas komfort og velvære. Gjennom hele året, og særlig i overgangsmånedene mellom vinter og sommer, kan skalltøy være et godt valg. Skalltøy er konstruert for å være både vannavvisende og pustende, noe som sikrer at barna forblir både tørre og varme, uten å begrense deres komfort og bevegelsesfrihet. Ved å gi barnet klær som er egnet for værforholdene, kan du bidra til å skape positive utendørsopplevelser, uansett hva himmelen har å by på.

Votter til barn: Best i Test 2023 (De 5 beste)

Gode, varme votter er viktig for at barnet ikke skal bli kald under lek og aktiviteter ute på vinteren. Vottene bør sitte god, være varme og ha god bevegelighet - i tillegg til at de må tåle alt den norske vinteren har å by på! I artikkelen under finner du alt du behøver å vite for å gjøre det rette kjøpet av vintervotter til ditt barn, samt 5 nøye utvalgte votter vi har testet og mener er de beste på det norske markedet i 2023.

Vintersko barn: Best i Test 2023 (De 7 beste)

Gode, varme vintersko er helt essensielt for gode stunder utendørs vinterstid. Fryser man på beina, fryser man fort på hele kroppen, og godt skotøy er viktig både for store og små. Det norske klimaet kan by på både iskalde, tørre dager og våte, slapsete og milde dager - noe som stiller sine krav til skoene du velger til ditt barn. Det er mange faktorer å vurdere når man skal gå til innkjøp av en gode vintersko til barnet sitt. I artikkelen under finner du alt du trenger å vite for å gjøre det rette kjøpet for ditt barn, samt 7 nøye utvalgte vintersko vi har testet og mener er blant beste på det norske markedet i 2023.

Vinterdress: Best i Test 2023 (De 8 beste)

En god vinterdress er viktig for at barnet ditt skal være komfortabel under lek og aktiviteter ute i vinterkulden. Den norske vinteren kan by på alt fra regn, sludd og snø, og det er mange faktorer å vurdere når man skal gå til innkjøp av en god vinterdress. I artikkelen under finner du alt du trenger å vite for å gjøre det rette kjøpet for ditt barn, samt åtte nøye utvalgte vinterdresser vi har testet og mener er de beste på det norske markedet i 2023.

15 beste vognposer til vinter (Best i Test 2023)

Vi har testet hele 15 ulike vognposer til vinter, som alle har sine unike egenskaper. Å finne den rette vintervognposen til ditt behov kan være vanskelig, men vi har prøvd å gjøre valget enklere for deg i denne artikkelen. Les under for å finne ut hvilke vintervognposer vi mener er best og hvorfor!

Duovogn: Best i Test 2023 (De 10 Beste)

Å kjøpe en duovogn (barnevogn med ligge- og sittedel) er kanskje det største kjøpet man gjør mens man venter på barnet som skal komme. Duovogner er dyre og noe man gjerne bruker daglig i flere år fremover, så det er viktig at man kjøper den duovognen som er best for seg og familien. De fleste som kjøper en duovogn har ikke barn fra før, og har derfor lite erfaring med hva som er viktig å se etter i en barnevogn. Vi har testet 8 populære vogner på markedet for å gjøre valget enklere for deg. Det finnes ikke en vogn som passer til alle, da alle vogner har fordeler og ulemper. Det gjelder å finne den vognen som passer best til deres behov. Under finner du duovognene som har gjort det Best i Test i 2022.

Reisevogn: Best i Test 2023 (De 7 Beste)

En reisevogn er en liten og kompakt vogn som tar liten plass sammenlagt, er lett å bære med seg, og svært praktisk å ha med på reise. Under finner du det vi mener er de fem beste reisevognene.

Hvor høyt blir barnet mitt? (Høyde-kalkulator)

Allerede før barnet ditt ble født har du kanskje fantasert over hva slags hårfarge eller øyenfarge han/hun vil få, hvordan personligheten vil bli, og kanskje også hvor høyt barnet ditt vil bli. Her kan du regne det ut i vår høydekalkulator!