Søk

Våre nyeste artikler

Kosttilskudd i graviditeten

Det er vanlig å være litt ekstra opptatt av et godt kosthold som gravid, og det er det også mange gode grunner til. Et normalt kosthold dekker kroppens behov for de aller fleste vitaminer og mineraler, og kosttilskudd er stort sett overflødig for folk flest. For gravide og ammende er det imidlertid litt annerledes, og Helsedirektoratet anbefaler bruk av noen spesifikke kosttilskudd. Vi skal gå igjennom disse her.

Nattpose til baby og barn - Finn riktig nattpose til ditt barn

En nattpose eller sovepose til baby er et svært godt alternativ til babydyne. Landsforeningen uventet barnedød (LUB) anbefaler at man sørger for gode pusteforhold i senga. En nattpose vil ikke kunne komme over babys ansikt og hindre pusten, i tillegg vil ikke baby kunne sparke av seg nattposen og bli kald slik som ofte er et problem med dyner.

Barnevogn: En komplett guide 2022 (Vogntyper, kjøpsguide, priser)

Å kjøpe barnevogn er som regel en dyr, men god investering. For å sikre at du ikke gjør et bomkjøp, er det lurt å gjøre godt med research på forhånd. I denne artikkelen har vi samlet alt du trenger å vite for å kunne gjøre et godt og veloverveid kjøp. Vi vil gå igjennom de ulike typene vogner som fins, hva du bør ha tenkt igjennom før du kjøper en vogn, og hvilke funksjoner du bør vurdere om du ønsker på din vogn. Lykke til med kjøpet!

Slik søker du barnehageplass - En komplett guide (ulike typer barnehager, rett til barnehageplass, søknad, pris, hva bør du tenke på m.m.)

Barnehage er kanskje ikke det første man tenker på når man har fått en liten baby i familien, men det er ikke mange månedene etter fødsel at man må søke om barnehageplass! Og det er ikke nødvendigvis en enkel prosess. Man må finne ut hvilke barnehager man ønsker å søke, hvilke regler som gjelder og når søknadsfristen er, hvilke rettigheter man har og når man kan forvente å få plass. Det er mange ting å tenke på, og i denne guiden vil vi forsøke å ta deg enkelt gjennom reglene for barnehageopptak, stegene i praksis og hvilke ting man bør ta med i vurderingen ved valg av barnehage. La oss sette igang!

Best i test: De 15 beste beltestolene (2022)

‍Sikkerhet i bil er svært viktig. Heldigvis blir både bilene, veiene og bilstolene sikrere og sikrere. Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet. Da er det fint å ha bilstoltester å ta utgangspunkt i når man skal velge bilstol til barnet sitt.

Best i test: De 15 beste småbarnsstolene (2022)

Sikkerhet i bil er svært viktig. Heldigvis blir både bilene, veiene og bilstolene sikrere og sikrere. Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet. Da er det fint å ha bilstoltester å ta utgangspunkt i når man skal velge bilstol til barnet sitt.

Bilstol Baby: Best i Test 2022 (De 15 Beste)

Å velge en trygg babybilstol er en av de viktigste valgene vi gjør. Velg en bilstol som er grundig sikkerhetstestet så du kan være trygg på veien. Under har vi samlet de 15 beste og tryggeste bilstolene til baby.

Følg oss!