Søk

Våre nyeste artikler

Best i test: De 10 beste beltestolene (2022)

‍Sikkerhet i bil er svært viktig. Heldigvis blir både bilene, veiene og bilstolene sikrere og sikrere. Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet. Da er det fint å ha bilstoltester å ta utgangspunkt i når man skal velge bilstol til barnet sitt.

Best i test: De 10 beste småbarnsstolene (2022)

Sikkerhet i bil er svært viktig. Heldigvis blir både bilene, veiene og bilstolene sikrere og sikrere. Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet. Da er det fint å ha bilstoltester å ta utgangspunkt i når man skal velge bilstol til barnet sitt.

Bilstol Baby: Best i Test 2022 (De 15 Beste)

Å velge en trygg babybilstol er en av de viktigste valgene vi gjør. Velg en bilstol som er grundig sikkerhetstestet så du kan være trygg på veien. Under har vi samlet de 15 beste og tryggeste bilstolene til baby.

Den ultimate guiden til bilstoler til baby og barn (regelverk, ulike typer bilstoler, isofix, base, best i test, hva må du tenke på)

Det å gå til innkjøp av bilstol til barn er en viktig, men kostbar affære. Det er mange vurderinger å ta, og det er viktig å velge en stol som er riktig for deres bruk. I denne artikkelen vil vi gå igjennom alt du behøver å vite når du skal gå til innkjøp av bilstol til barnet ditt.

Komplett utstyrsguide: Dette trenger du til barnehagestart (klær, utstyr, størrelsesguide, gratis sjekkliste))

Noen gleder seg og andre gruer seg til den store dagen da poden skal begynne i barnehagen. Plutselig er det ikke lenger du som har ansvar for arvingen store deler av dagen. Og hva behøver lille mini egentlig når han er der? Man vil jo nødig at han skal fryse, være sulten eller mangle noe! For å gjøre det enklere for deg har vi samlet alt du behøver å vite om klær og utstyr, samt vårt beste tips for å kjøpe klær i riktig størrelse til riktig sesong!

Fødebrev - hva bør det inneholde og hvordan strukturere det? (+Gratis mal)

Mange synes det kan være nyttig å ha med et «fødebrev» på sykehuset til fødselen. Et fødebrev er en beskrivelse av dine tanker og ønsker omkring fødselen som du kan gi til jordmoren når du kommer på sykehuset for å føde. Et fødebrev kalles også ofte for et ønskebrev eller en fødselsplan. Et slik brev er ikke noe man MÅ ha eller som de forventer av deg på sykehuset, men mange gravide synes det føles godt å ha skrevet et fødebrev. Et fødebrev kan være nyttig enten du er førstegangsfødende eller har født før. Vi gir deg våre beste tips og eksempler på hva du kan ha med i fødebrevet og hvordan du bør strukturere det. Nederst i artikkelen finner du også vår gratis nedlastbare fødebrev mal!

Trøtthetstegn - 4 typiske tegn på at en baby er trøtt

Å vite hva en baby har behov for kan være en stor utfordring - babyer kan jo ikke snakke! Men de kan gi deg hint på mange andre måter. En ting som kan være fint å lære seg med en ny sjef i huset, er tegn på trøtthet hos den lille. Dersom man blir kjent med barnet sitt slik at man raskt skjønner når han eller hun er trøtt, unngår man å legge barnet når det er under- eller overtrøtt, og hele opplegget med soving går mye lettere!

Fødebaggen: En komplett guide (hva du trenger til fødselen, til barsel, til partner og til baby)

Å pakke fødebagen er en fin og koselig forberedelse til fødsel. Men det kan være vanskelig å vite hva man får bruk for og trenger til seg selv, partner og baby både før og etter fødsel. For å hjelpe deg har vi samlet en komplett oversikt over alt du behøver i fødebagen!

Følg oss!