Søk

Våre nyeste artikler

Best i test: De 5 beste vintervottene til barn i 2024

Når vinteren ruller inn med sine kalde dager, er gode og varme vintervotter en essensiell del av barnas utstyr for utendørslek. Det er viktig at vottene ikke bare holder små hender varme, men også at de er behagelige å ha på, gir tilstrekkelig bevegelighet, og er robuste nok til å tåle utfordringene som den norske vinteren presenterer. I denne artikkelen vil du finne alt du behøver å vite for å gjøre det rette kjøpet av vintervotter til ditt barn, samt 5 nøye utvalgte votter vi har testet og mener er blant de beste på det norske markedet i 2024.

Babykrybbe for bil: Best i test 2024

Sikkerheten til våre minste passasjerer i bilen er viktig. Med stadige forbedringer i bilteknologi, veiinfrastruktur og utviklingen av bilstoler, blir reisen tryggere for våre kjæreste. Når det kommer til valget av bilstol, står sikkerheten øverst på prioriteringslisten for de fleste foreldre. Heldigvis gir grundige bilstoltester verdifull innsikt og veiledning i denne viktige avgjørelsen, slik at du kan være trygg på at ditt barn får den beste beskyttelsen på veien. I denne artikkelen finner du oversikt over testede babykrybber, og hvilke som er sikrest.

Foreldresiden har testet Moonboon vugge med flat bunn

Søvn er for de fleste foreldre etterlengtet i barseltiden. Noen babyer er såkalte “sovebabyer” som sover uansett tid og sted - men disse hører til sjeldenhetene. Vanligere er det at babyer trenger hjelp til å sove, med for eksempel nærhet, amming, vugging eller trilling. Å få babyen til å sove kan for mange ta unødvendig mye tid og tærer på foreldrene. Og hvile er viktig for både foreldre og baby!

Foreldresiden har testet Moonboon Hengevugge

En baby som sover godt er blant de fleste foreldre et sterkt ønske, men ikke alltid en realitet. Noen babyer sover godt over alt, mens andre krever byssing, trilling eller vil bare ligge inntil foreldrenes bryst. Det kan være utmattende for foreldre å skulle bruke mye tid på å få barnet til å sove, og det er viktig for både foreldre og barn å få nok søvn og hvile.

Stelleveske: Best i test (De 11 beste stelleveskene i 2023)

Å finne den perfekte stellevesken kan være en vanskelig oppgave. En god stelleveske skal ikke bare være funksjonell og praktisk, men den skal gjerne også være stilfull og komfortabel å bære. Med så mange alternativer å velge mellom kan det være overveldende å finne den riktige stellevesken for dine behov. For å hjelpe deg med å ta det beste valget har vi satt sammen en liste over de beste stelleveskene på markedet i 2023. Stelleveskene er nøye vurdert og testet, og presenterer en bredde i markedet slik at du skal finne den vesken som passer best for deg og dine behov.

Vognvotter: Best i Test 2023 (De 5 beste)

Med små barn blir det ofte mye trilleturer, uansett vær. Da er det viktig å være komfortabel, og med vinteren som nærmer seg, er det på tide å forberede seg på kaldere vær. Vognvotter eller vognmuffer er en must-have på kalde høst- og vinterdager, og vi har testet 5 stykker for å hjelpe deg å finne de beste vognvottene på markedet i 2023.

Bilstolposer: Best i Test 2024 (De 9 beste)

En bilstolpose er et nyttig hjelpemiddel for å holde barnet ditt varmt og komfortabel både i bilen, men også under transport til og fra bilen eller om du bruker bilstolen på barnevognen som et reisesystem. En bilstolpose kan også brukes som vanlig vognpose og er derfor et allsidig tilbehør du kan ha nytte av i lang tid. I denne artikkelen har vi valgt ut og testet 9 ulike bilstolposer på markedet. Vi har vurdert alt fra materialkvalitet, isoleringsevne og sikkerhet til brukervennlighet og design, slik at du kan finne den bilstolposen som er riktig for deg og din familie.

Helårs vognposer: Best i Test 2023 (De 7 beste)

En helårs vognpose er ikke bare en praktisk investering; den er også en smart økonomisk beslutning. Med en kvalitetspose som er egnet for både kalde vintre og kjøligere vår- og høstdager, trenger du ikke å måtte kjøpe separate poser for ulike sesonger. Å finne den perfekte helårs vognposen kan imidlertid være en vanskelig oppgave. Derfor har vi grundig testet et bredt spekter av helårs vognposer for å hjelpe deg med å gjøre et informert valg. I denne artikkelen vil du finne vår vurdering av de beste alternativene på markedet, og hvorfor de utmerker seg i denne kategorien. Så les videre for å se hvilke helårs vognposer som er Best i Test 2023!