PRODUKTTEST

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro Test (2021)

Trygg og god bilstol i fint design og med smarte belter som forenkler hverdagen!

(Inneholder annonselenker)

I denne artikkelen:

Generell info

Ca. pris:
2800,- (4800,- med base)
Størrelse/vekt:
45-75 cm (nyfødt til ca 1 år)
Regelverk:
i-size
Setevekt:
4,4 kg
Isofix:
Ja (med base)
Montering:
Mot kjøreretningen på Isofix-base med støtteben (kun i godkjente kjøretøy) eller uten base med 3-punkts bilbelte

Om Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro babysete

Foreldresiden har gått igjennom testresultatene fra ADAC-testen, den største Europeiske bilstoltesten som gjennomføres hver år som et samarbeid mellom ADAC og ICRT. ADAC er Tysklands og Europas største forbund for bilister. ICRT (International Consumer & Research Testing) er en global samarbeidsavtale mellom over 40 forbrukerorganisasjoner dedikert til forbrukerforskning og -testing. Testresultatene er basert på alle ADAC-tester gjort siden 2015. Vær oppmerksom på at jo lavere poengsum, jo bedre resultat er det. Poengsum mellom 0,6-1,5 er betegnet som "veldig bra", og poengsum mellom 1,6-2,5 er betegnet som "bra". Les den fullstendige babybilstoltesten vår her.

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro er et lekkert bilsete som finnes i flere ulike farger. Det har gjort det godt i ADAC sin sikkerhetstest, og er et trygt valg. Setet har myk vattering i sidene, og det medfølger et avtagbart spedbarnsinnlegg slik at setet kan tilpasses barnet som vokser. En vattert nakkestøtte gir god støtte til barmets hode, og de smarte beltene gjør det enkelt å sette barnet i barnestolen uten at beltene havner under barnet. Setet har lyd- og fargeindikatorer som forsikrer deg om at bilstolen er satt riktig på plass.  Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro passer også på Joolz sine barnevogner (med adaptere) som en del av et reisesystem. Setet kan monteres på egen isofix-base, Maxi-Cosi FamilyFix3 base (merk at testresultatene er basert på montering uten base), denne basen er en del av 3wayFamily og du kan derfor bruke samme base til bilstolen Pearl One i-size. Basen er ikke roterbar.

ADAC Testresultat:

 • Totalscore: 1,7  (1,8*)
 • Sikkerhet: 1,5 (1,7-1,8*)
 • Enkelhet  i bruk: 1,9 (1,8*)
 • Ergonomi: 1,9 (2,1*)
 • Uønskede stoffer: 1,6 (1,6*)
 • Vedlikehold og rengjøring: 1,5 (1,5*)

*med base  Maxi Cosi 3wayFix eller Maxi Cosi FamilyFix One.

Hvilke barnevogner er stolen kompatibel med?

Om du skal en rask tur i byen eller på kjøpesenter, er det superpraktisk å bare kunne feste bilstolen på understellet til barnevognen. Svært mange bilstoler og vogner har denne muligheten, som regel ved bruk av adapter. Dette kalles et reisesystem. Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro skal være kompatibel med følgende vogner* (merk at du behøver adapter, og det er lurt å sjekke at du kan få tak i riktig adapter):

*Merk at listen er basert på hva vi i Foreldresiden har funnet ut etter beste evne, sjekk derfor alltid med butikken før du kjøper.

Passer stolen i bilen vår?

Det erviktig å undersøke at barnesetet du vurderer å kjøpe passer i bilen din. De fleste produsenter av bilstoler har egne oversikter over biltyper der stolene passer. Foreldresiden har dessverre ikke klart å finne en slik oversikt fra Joolz, så vi anbefaler dere å teste setet i bilen deres før et eventuelt kjøp.

Annonse:

Styrker

 • Svært sikker: Svært lav risiko for skader ved frontkollisjon og lav risiko for skader ved sidekollisjon, barnesetet er stabilt i bilen og beltene er gode. Setet er enkelt å montere, det er enkelt å feste barnet og det er derfor lav risiko for feilbruk (ved bruk av basen) *
 • Godt ergonomisk utformet: Setet er godt polstret, har god benstøtte og gir barnet en god sitteposisjon *
 • Krever liten plass i bilen *
 • God plass til barnet *
 • Lavt innhold av uønskede stoffer/kjemikalier *
 • Enkelt å vedligeholde: Maskinvaskbart trekk som er enkelt å fjerne *
 • Del av et modulsystem der samme base kan benyttes til større bilstol
 • Fint design og flere valgmuligheter

* Kilde: ADAC

Svakheter

 • Bruksanvisningen er tidvis vanskelig å forstå *
 • Barnet har noe dårlig utsikt *
 • Ikke roterbar base
 • Kan ikke brukes på så veldig mange ulike barnevogner som del av et reisesystem

Konklusjon

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro er en trygg og god bilstol med fint design. Stolen har en smart belteløsning som gjør det enklere å sette barnet i setet uten at beltene havner under barnet, og dette er en funksjon man vil sette pris på i hverdagen. Stolen kan brukes på Joolz sine egne barnevogner og et fåtall andre barnevognmerker. Stolen er en del av et modulsystem der babykrybbe, babystol og barnestol kan brukes på samme base, dette er et stort pluss. Vi skulle imidlertid ønske at basen var roterbar, noe som gjør det mye enklere å feste barnet i stolen.

Annonse:

Kompletter stilen med disse produktene:

Beltesamler

BeSafe Beltesamler

Solskjerm til bil

Buddy & Hope
Annonse: