PRODUKTTEST

Test: Najell Gravidpute og ammepute

Najell er et svensk firma som produserer smarte og vakre babyprodukter som gjør livet med barn litt enklere. Najell har fokus på varighet og bærekraft, noe vi synes er veldig positivt. Vi har testet Najell sin Gravidpute og under kan du lese hva vi synes om den.

I denne artikkelen:

Generell info

Størrelse:
L: 175 cm O: 58 cm (Ammepute L: 90 cm)
Materiale:
95% Bomull, 5 % Spandex
Vedlikehold:
Maskinvask 40 grader
Farger:
7
Brukstid:
Under hele graviditeten og så lenge du ammer
Pris:
1 299,-

Gravidputene fra Najell fåes i fem ulike delikate og kjønnsnøytrale farger (svart, beige, olivengrønn, lys lilla, terrakotta), videre kan du kjøpe ekstra trekk i ytterligere to mønstre til. Vi liker at puten har et diskret og nordisk preg som passer godt inn i interiøret, og at den ikke ser så “medisinsk” ut som mange andre gravidputer og ammeputer gjør. Det er bare å velge en farge som passer best til ditt interiør, så ser det ut som den hører til i sofaen eller sengen din. 

Behagelig og tilpasningsdyktig gravidpute

Najell sin gravidpute er en ergonomisk pute fylt med mange små kuler (mikroperler), noe som gjør den enkel å forme til din kropp og dine behov. Om du foretrekker mikroperler eller tradisjonelt fyll kan være litt smak og behag, men vi synes dette fungerer bedre enn de fleste andre gravidputer som er fylt med vanlig fyll. Vanlig fyll kan føles mykere, men er mye vanskeligere å forme til å passe akkurat slik du ønsker det, og kan gi dårligere støtte fordi de er myke. Mikroperlene gjør at puten kan tilpasses med akkurat passe støtte der du behøver det. Hvis du enda ikke har kommet til det stadiet hvor du er høygravid kan det være vanskelig å forestille seg, men når magen blir virkelig stor kan det være skikkelig ubehagelig å ligge på siden uten noe som støtter den opp så det ikke føles som at magen bare flyter utover. Det er også godt å ha noe å støtte bena på, spesielt hvis man har smerter i hofte eller rygg. Trekket på puten kan knytes i enden, noe som gjør at du kan justere fastheten på puten slik at du får den akkurat så hard eller så myk som du vil. Vi liker at det er ikke er noen harde elementer på puten, verken glidelåser eller andre ting, og stoffet den er trukket i er vanvittig mykt og godt mot kroppen. Vi opplever også at fyllet bidrar til at puten har en litt kjølende effekt. 

Gravidpute med en overraskelse (to skjulte ammeputer!)

I likhet med alle Najell sine produkter er også gravidputen deres smart med skjulte funksjoner. Tar du den ut av trekket, finner du nemlig TO litt ulike ammeputer. Den ene puten har et eget trekk, mens på den andre puten kan du bruke det samme trekket som brukes på hele gravidputen. Det gjør at den ene puten er litt mykere, mens den andre kan du justere fastheten ved å knyte trekket i ønsket størrelse. Vi liker begge ammeputene svært godt, fyllet gjør at puten er lett å forme til ønsket fasong og baby ligger godt i fanget, mens du får avlastet skuldrene dine. Vi synes også at putene er i perfekt størrelse og ikke for store for formålet, men du kan også bruke hele gravidputen som ammepute dersom du foretrekker det.

 

Gravidpute med god samvittighet

Najell er et firma med fokus på bærekraft og dyrevelferd, og Najell Gravidpute er laget helt uten bruk av dyreprodukter og er fri for skadelige stoffer. Putetrekkene er laget i GOTS-sertifisert bomull, som vil si at minst 70 prosent av fibrene er økologisk dyrket og oppfyller strenge miljø- og helsekrav gjennom hele produksjonsprosessen. Gravidputen til Najell kan brukes gjennom hele graviditeten og hele ammereisen, og er et produkt du kan ha glede av i åresvis. Trekket på puten er lett å ta av og kan vaskes på 40 grader, slik at puten kan holde seg ren og pen i lang tid. 

Annonse:

Styrker

  • Enkel å forme og justere fasthet på
  • Mykt og behagelig trekk
  • Vaskbart trekk
  • Finnes i mange fine farger
  • Ingen harde elementer
  • 3-i-1: Kan gjøres om til 2 ammeputer
  • Fri for skadelige stoffer eller dyreprodukter

Svakheter

  • Innmaten kan ikke vaskes

Konklusjon

Najell Gravidpute med to integrerte ammeputer er både smart og fin og se på. Gravidputen er en perfekt følgesvenn gjennom hele graviditeten, og sikrer god støtte og en mer behagelig søvn for en gravid kropp. Når barnet er født har du to ammeputer du kan bruke for å støtte deg igjennom ammestundene, og avlaste rygg og skuldre. Både som gravid- og ammepute er dette en av de beste variantene vi har vært borti, og vi liker spesielt godt at produktet er 2-i-1 slik at man slipper å kjøpe mer utstyr enn nødvendig. Najell Gravidpute anbefales varmt av oss i Foreldresiden. 

Kjøp Najell Gravidpute (og ammepute) hos Najell sin egen nettbutikk her!

Kjøp Najell Gravidpute (og ammepute) hos Jollyroom her!

Tilbehør til din Najell Gravid- og Ammepute

Ekstra trekk til Najell Gravidpute og indre ammepute - finnes i mange ulike farger og mønstre.
Ekstra trekk til Najell Gravidpute og indre ammepute - finnes i mange ulike farger og mønstre. Du kan også kjøpe kun trekk til ammeputen eller kun trekk til gravidputen separat.
Najell Babynest Sleep Carrier i matchende farger som gravidputen
Najell Bæresele finnes også i de samme fargetoner som resten av deres produkter
Annonse: