Småbarn

Reima Gotland - Beste vinterdress for småbarn 2022

Reima Gotland er en ordentlig varm kvalitetsdress perfekt for barn som fremdeles krabber eller nettopp har lært seg å gå!

Reima Gotland dress er en ordentlig varm, myk og romslig dress, perfekt for de minste barna. Dressen finnes i størrelsene 74 til 98 og i hele 9 ulike farger, og har en flott hette med avtagbar fuskepelskant.

  • Pris: ca. 1 399,-
  • Vannsøyle: Minst 10 000 mm
  • Teipede sømmer: Ja
  • Pusteevne: 7 000 g/m2/24h
  • Extend size: Nei

Reima Gotland er en vinterdress i typisk “Ballong-fasong” og er derfor det perfekte valget til de litt mindre barna som kanskje ennå ikke har begynt å gå, eller akkurat har begynt å gå litt, men som beveger seg mye mindre enn et større barn og derfor behøver mer varme og isolasjon. Denne dressen fra Reima er den mykeste vinterdressen vi har vært borti, noe som er imponerende med tanke på de tekniske egenskapene i stoffet. Det at dressen er såpass myk gjør det enklere for det lille barnet å kunne bevege seg rundt. Materialene dressen er laget i er delvis resirkulerte materialer, samt bluesign-godkjent som vil si at de er produsert med trygg kjemi og minimal påvirkning på mennesker og miljø. Alle reima sine klær er i tillegg laget uten skadelige stoffer eller fluorkarboner.

Vinterdressen fra Reima tåler det meste av både vått, tørt, surt og kaldt vintervær med teipede sømmer, minst 10 000 mm vannsøyle, Bionic FInish Eco (fluorkarbonfri vann og smussavvisende overflate)-behandling, er vindtett og pustende (7000 g/m2/24h). Det er ikke så lett å legge merke til, men i rompa er dressen ekstra polstret innvendig, noe som er et pluss. Dressen er skikkelig varm og holder barnet varmt og tørt selv på de kaldeste og de våteste vinterdagene (dressen skal tåle temperaturer helt ned til -20).

Reima Gotland vinterdress har et svært enkelt design. Det er få justeringsmuligheter, men vi opplever at designet er godt og at det ikke er et savn - snarere tvert imot. Ermeavslutningene og benavslutningene er i elastisk strikk som “justerer seg selv”, noe som er behagelig. Dressen har en lomme på brystet, og skikkelig myk og deilig fleece ved håndleddet, nakkekanten og inni hetta. Hetten er avtagbar med trykknapper. Dressen har noen svært diskrete refleksdetaljer på rygg, bein og bryst. Refleksene kunne gjerne vært større, men de synes overraskende godt i mørket, og det at de er såpass små passer godt med det enkle designet på dressen.

Det er imidlertid en funksjon med dressen som er veldig kul, og det er at den har flere trykknapper inni som gjør at den kan festes til Reimas inneklær med Play Layers-trykknapper. Det gjør at du enkelt kan kle barnet lag på lag, og være sikker på at lagene sitter på plass.

Konklusjon:

Reima Gotland vinterdress er med sin romslige fasong og myke stoff det beste valget om du har et barn som fremdeles krabber eller nettopp har lært seg å gå. Dressen er enkel, uten mye dikkedarer, men leverer enkle, gode løsninger og ikke minst svært høy kvalitet! Etter en hel sesong med krabbing, viser ikke dressen tegn til å være slitt og kan uten tvil arves av flere barn neste vinter og vinteren etter det igjen. Reima Gotland kåres derfor til Beste vinterdress for småbarn 2022!

Reima Gotland vinterdress kan kjøpes hos Jollyroom her, Babyshop her, Lekmer her, eller Luksusbaby her.

Annonse: