Småbarn

Kattnakken Vinterregndress Plask - Beste vinterdress til våte vinterdager

Kattnakken Vinterregnress Plask er en 100% vanntett dress perfekt til de våteste dagene!

Merk: Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker. Når du klikker på lenker i denne artikkelen og gjør et kjøp, kan Foreldresiden tjene en liten kommisjon uten ekstra kostnad for deg. Vi ønsker å presisere at vi er en uavhengig nettside, og mottar ikke betaling for å omtale eller anbefale produkter. Produkter vi tester er imidlertid ofte levert oss kostnadsfritt av leverandør, og testeren beholder produktet etter testing. Dette påvirker ikke vår objektivitet eller de konklusjonene vi trekker fra våre tester.

Den norske vestlands-bedriften Kattnakken er kjent for sitt gode regntøy for barn, kanskje særlig på grunn av de  flotte fargene og lekne mønstrene som barna elsker. Vinterregndressen Plask er intet unntak, og er en skikkelig fin regndress med ekstra tykt for som gjør den perfekt på de skikkelig våte vinterdagene vi har mange av i Norge - særlig på vestlandet.

  • Pris: ca. 1 199,-
  • Vannsøyle: 30 000 mm (PU-materiale er 100% vanntett)
  • Teipede sømmer: Ja
  • Pusteevne: Nei
  • Extend size: Nei

Kattnakken vinterregndress Plask finnes i fem ulike farger, og årets modell har et søtt stjerne-mønster. Fargene og mønstrene er blant det beste med dressene fra Kattnakken, fordi barn elsker de fine mønstrene og fargene og tar på dressen med glede! Dressen har en smal passform, og vi opplever at den er True-to-size. Videre er  vinterdressen laget i PU-materiale av svært lett og myk kvalitet. Den er derfor lett å bevege seg i, og er ikke stiv og tung slik regntøy var i “gamle dager”.

Det at vinterregndressen er laget i PU-materiale (Polyuretan, regntøy-stoff) som er det eneste som faktisk er 100% vanntett. gjør at denne dressen skiller seg fra andre vinterdresser. Annet materiale vil før eller siden slippe gjennom vann selv om det har en høy vannsøyle, mens PU er helt 100% tett. Bakdelen med dette er at det da heller ikke puster, og det kan derfor bli klamt om barnet er veldig aktivt over lang tid.

Dressen er vindtett og har selvfølgelig teipede sømmer. Inni er den foret med et mykt og behagelig stoff som isolerer godt, og vi opplever at dressen er fin både på kjølige høst/vår dager med et tynt ulllag under, eller på milde vinterdager med tynn ull og et tykt lag ull/fleece. Denne dressen er derfor perfekt på regnfulle høst/vårdager og til de skikkelig våte vinterdagene vi ofte har i Norge. Her kan du være trygg på at barnet kan sitte i våt snø eller vann uendelig lenge uten å bli det minste våt. Fordi stoffet ikke puster, kan imidlertid dressen bli klam dersom den brukes i høy aktivitet over lang tid.

Konklusjon:

Kattnakken Vinterregndress Plask er den perfekte vinterdressen for de våte vinterdagene, og er derfor et godt valg for de som bor i landsdeler med stort sett milde og våte vintre, eller som overgangsdress mellom høst og vinter og vinter og vår. Dressen er helt 100% vanntett og du trenger ikke å bekymre deg for at barnet skal bli vått, vær imidlertid oppmerksom på at dressen kan bli klam om den brukes over lengre tid i høy aktivitet. Kattnakken Vinterregndress Plask er Beste vinterdress til våte vinterdager 2022.

Kattnakken Vinterregndress Plask kan kjøpes hos Kattnakken.no her., eller finn beste pris under:

Kompletter stilen:

Annonse: