Småbarn

Kattnakken Parkdress vinter

Kattnakken Parkdress Vinter er en ekstremt slitesterk, god og varm dress for de større barna

Kattnakken er særlig kjent for sitt gode regntøy til barn, men har også en super parkdress i sitt sortiment. Foreldresiden har testet denne og er imponert. Ikke bare er dressen skikkelig fin, den er også varm, pustende og veldig slitesterk. Perfekt på kalde vinterdager! 

  • Pris: ca. 1 499,-
  • Vannsøyle: 12 000 mm 
  • Teipede sømmer: Ja
  • Pusteevne: Minst 5000 g/m2/24h
  • Extend size: Nei

Kattnakken Parkdress finnes i tre ulike farger, uten mønster, men med den velkjente katte-logoen som refleks på begge ermer og ben. På ryggen er det også et stort, men relativt diskret, kattefjes i refleksmateriale. Dette synes vi er en morsom detalj som også barna liker! 

Parkdressen fra Kattnakken oppleves å være i særs god kvalitet. Den er laget i 100% nylon med god pusteevne (5000 g/m2/24h), høy vannsøyle (12 000 mm - som er høyere enn flertallet av parkdresser/vinterdresser) og svært høy slitestyrke (80 000 martindale). Til sammenligning anbefales møbler til hjemmebruk 10-15 000 martindale, mens møbler til offentlig bruk som skal tåle mye (kontorer, offentlig transport o.l.) martindale over 30 - 50 000. Vi har testet den nyeste modellen, men vi har også en eldre modell som er brukt til 3 ulike barn over flere år og den ser akkurat like ny ut! Stoffet er litt stivt når dressen er helt ny, men blir fort mykere ved bruk. 

Dressen er videre vindtett med teipede sømmer som forhindrer at vann siger inn igjennom sømmene. Med den høye vannsøylen på 12 000 mm har vi aldri opplevd at dressen har blitt våt igjennnom. Innvendig er dressen foret med vatt som oppleves “tynt” på en positiv måte. Dressen føles altså ikke for tykk, men er lett å bevege seg i for aktive barn. Foret varmer i tillegg veldig godt. En fordel er også at dressen tørker fort om man vrenger den etter vask - veldig praktisk om man må vaske på kvelden og ha den klar til neste dag. Dressen har en smal passform, og vi opplever at den er True-to-size. Det er også verdt å nevne at dressen har snølås/snøstopp på ermene, noe vi elsker, samt en smart lomme på brystet og selvfølgelig avtagbar hette med trykknapper. 

Konklusjon:

Kattnakken Parkdress Vinter er en imponerende slitesterk og kvalitetsmessig vinterdress for de litt større barna (str 98 til 140), som varmer godt, puster og samtidig holder fukten ute. 

Kattnakken Parkdress Vinter kan kjøpes hos Kattnakken.no her.

Kompletter stilen: