Småbarn

Didriksons Bjärven - Beste vinterdress 2022

Didriksons Bjärven er en funksjonsspekket vinterdress perfekt for barn etter krabbealderen og oppover!

Didriksons Bjärven Kids er en fin, fargerik og funksjonsspekket dress som finnes i hele 7 ulike farger og med en fin avtagbar fuskepelskant. Vinterdressen finnes i størrelsene fra 80 til 140 cm og er den dressen i testen med størst størrelsesspenn. Dette er altså en dress du kan kjøpe både til ettåringen og til 7. klassingen.

  • Pris: ca. 1 500,-
  • Vannsøyle: 10 000 mm
  • Teipede sømmer: Ja
  • Pusteevne: 4 000 g/m2/24h
  • Extend size: Ja

Dressen fra Didriksons har en relativt smal og lang passform, og er lengre i rygg sammenlignet med andre dresser i samme størrelse. Den passer derfor særlig godt hvis du har en litt tynn og lang unge, og er også et veldig godt valg for de litt større barna som bør ha en kroppsnær dress. Dressen er kledd i et mykt og behagelig fôr laget av resirkulerte fibre og farget med en vannbesparende teknikkog. Inni har den skulderstropper som gjør at dressen sitter godt, og gjør også at du kan ta overdelen av uten at hele dressen sklir ned.

Bjärven er vindtett,  har en vannsøyle på 10 000 mm, teipede sømmer og en pusteevne på 4 000 g/m²/24h. Under bruk opplever vi at dressen i svært liten grad absorberer vann, og barnet er både tørt og varm etter lek ute i både regn, slaps og snø. Det er også et pluss at dressen er forsterket på rompe og knær, som gir ekstra sikkerhet mot å bli våt på disse stedene.

Didriksons Bjärven er en dress spekket med smarte funksjoner. Den har alle de “obligatoriske” funksjonene som avtakbar og justerbar hette (med trykkknapper), justerbar midje, ermeavslutninger, benvidde og fotstropper (i slitesterk silikon, som også kan skiftes ut ved behov), samt synlige refleksdetaljer på både armer, ben og rygg. Den har videre to romslige lommer i front, som er særlig praktisk for de litt større barna som kanskje vil ha med seg noe når de skal ut på tur. I tillegg finnes det en liten lomme nederst på armen, som er veldig lur til skikort eller lignende og gjør dressen godt egnet også i slalombakken.

Så kommer vi til detaljene ved denne dressen som virkelig gjør at den skiller seg fra andre vinterdresser. Aller mest entusiastiske er vi over at denne dressen har “Extend size”-funksjon, som gjør at beina kan forlenges med opptil en størrelse. Rent praktisk fungerer dette ved at det inni dressen er lagt opp et lite legg i både bein og armer (rød søm), som du enkelt spretter opp når dressen begynner å bli litt trang. Dette gjør at barnet kan ha dressen over flere sesonger, noe som er svært positivt med tanke på hvor mye slike dresser koster, og hvor fort barn vokser.

Det andre vi virkelig elsker med denne dressen er at den har “snølås” i armer og bein (elastisk vrangbord med tommelhull i ermene, samt innvendige gamasjer med fotstropper på), som gjør at snøen virkelig skal slite med å lure seg innenfor denne dressen. Her er det mer eller mindre helt tett i alle åpninger, noe som er viktig. Det hjelper nemlig ikke at en dress er vanntett dersom snø sklir inn gjennom armer og bein.

I den lange listen over smarte funksjoner finner du også en hempe i den ene lommen som kan brukes til å feste refleks på, en smart hempe rett på innsiden av ermene for å feste votter i, skulderstropper og forsterket stoff på rumpe og knær. Ved glidelåsen øverst er det et mykt og beskyttende stoff som er beskyttende mot barnets hake/kinn.

Konklusjon:

Didriksons Bjärven er en dress med perfekt passform og egenskaper for de litt større barna som løper rundt og er aktive (fra ca 1,5/2 år - 10 år). Dressen er i svært høy kvalitet, den har høy slitestyrke, god pusteevne og  vannsøyle på 10 000 mm. Vi opplever at barnet har god bevegelighet og holder seg både varm og tørr uansett vær. Dressen har mange smarte funksjoner som virkelig skiller den fra andre vinterdresser på markedet, blant annet snølås, hempe til votter og extend size-funksjon for å nevne noe. Dette er en svært godt gjennomtenkt dress, som har alt man behøver og litt til. Didriksons Bjärven kåres derfor Best i Test - Beste vinterdress 2022.

Match med disse produktene:

Didriksons Monte Fleecejakke og Fleecebukser - perfekt som mellomlag.

Didriksons Monte Fleecegenser - Perfekt som mellomlag med Monte Fleecebukse
Didriksons Fabric Repair Kit
Didriksons Ohlin Pilejakke - Perfekt som mellomlag og som deilig jakke på høst/vår-dager
Didriksons ekstra fotstropper
Annonse:
Tagger
Ingen tagger funnet